reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
biedna. Wiem, jak to jest. Tak czujesz w głowie, ze to "ten" cykl. Wszystko tak się ładnie składa... a tu kubeł wody na łeb.
Daj znać jak wyniki po waleniu konia 😂
Mam wyniki męża... Kompletnie się nie znamy. Jakieś strzałki w dół są.
IMG_20230616_155529.jpg
IMG_20230616_155405.jpg

Mam wyniki męża... Kompletnie się nie znamy. Jakieś strzałki w dół są. Zobacz załącznik 1537855Zobacz załącznik 1537856
macie ciut ciut obniżone parametry związane z ruchem, ale to naprawdę minimalnie - po prostu plemniki mogłyby być odrobinkę (ale serio odrobinkę, ciuteńkę) mniej leniwe. Ale macie tak piękną koncentrację plemnikow, że aż tylko wydrukować, w ramkę oprawić i na ścianie powiesić. Mąż przyjmuje jakieś preparaty?

macie ciut ciut obniżone parametry związane z ruchem, ale to naprawdę minimalnie - po prostu plemniki mogłyby być odrobinkę (ale serio odrobinkę, ciuteńkę) mniej leniwe. Ale macie tak piękną koncentrację plemnikow, że aż tylko wydrukować, w ramkę oprawić i na ścianie powiesić. Mąż przyjmuje jakieś preparaty?
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź 💗. W związku z tym, że się kompletnie nie znamy trochę się zmartwilismy tymi strzałkami⬇️ ale rozumiem że nie potrzebnie?
Mąż nic nie bierze.

Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź 💗. W związku z tym, że się kompletnie nie znamy trochę się zmartwilismy tymi strzałkami⬇️ ale rozumiem że nie potrzebnie?
Mąż nic nie bierze.
na pewno nie ma się czym martwić, bo patrzy się na wyniki całościowo. Dla ulatwienia obliczen: ktoś może mieć 10mln/ml koncentrację i 70% plemnikow o ruchu postępowym. Czyli ma 7mln/ml plemnikow o ruchu postępowym. U was jest niemal 100mln/ml i 28%, co oznacza, że macie 28mln/ml plemnikow o ruchu postępowym. Czyli mimo, że macie % lekko poniżej normy, to i tak ilościowo macie ich ogrom

Edit; coś mi się porąbało, 7mln/ml nie 0,7 :)

na pewno nie ma się czym martwić, bo patrzy się na wyniki całościowo. Dla ulatwienia obliczen: ktoś może mieć 10mln/ml koncentrację i 70% plemnikow o ruchu postępowym. Czyli ma 0,7mln/ml plemnikow o ruchu postępowym. U was jest niemal 100mln/ml i 28%, co oznacza, że macie 28mln/ml plemnikow o ruchu postępowym. Czyli mimo, że macie % lekko poniżej normy, to i tak ilościowo macie ich ogrom
Bardzo bardzo dziękuję za interpretację.💗 To już teraz nie wiadomo czemu nam się nie udaje... Ja mam podobno wszystkie wyniki idealne. 🤦🏻‍♀️😞

Bardzo bardzo dziękuję za interpretację.💗 To już teraz nie wiadomo czemu nam się nie udaje... Ja mam podobno wszystkie wyniki idealne. 🤦🏻‍♀️😞
Może lekarz zleci Wam jeszcze inne badania, które pomogą ustalić przyczynę. Poza tym w 17% przypadków (wg statystyk) pary nie znajdą przyczyny problemów.

reklama
Do góry