reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Jej, to ja też poproszę o wsparcie w odczycie ❤️

Załączniki

• 5f7f3c51-da6c-4fd5-86e3-fe5025d8f816.jpeg
    5f7f3c51-da6c-4fd5-86e3-fe5025d8f816.jpeg
    81,2 KB · Wyświetleń: 106
  • 3ea4c75b-e96d-4099-94cd-acb3db637cb5.jpeg
    3ea4c75b-e96d-4099-94cd-acb3db637cb5.jpeg
    57,6 KB · Wyświetleń: 106
u mnie też PCOS i IO i też problemy z owulacjami. Więc zaczęłam brać metmorfine i dopiero jak weszłam na dużą dawkę to zaczęło się wszystko ładnie naprawiać, do tego dieta z niskim IG i w końcu po 9 msc od początku leczenia metmorfina udało się zajść w ciążę. Dużą dawkę bierzesz? Nie wiem czy to dobre życzenie ale życzę żeby się okazało że jajowód jest lekko przytkany i to były efekty niepowodzeń i po drożności szybko uda się zajść w ciaze ☺️
Oo to dajesz nadzieję 😍 ja nie mam pcos,ale jestem na metforminie Glucophage xr w dawce 2000 dziennie ( 2 tabletki po 1000) od 7-miu miesięcy , ale ciąży brak jak narazie .
A Ty jaką miałaś / masz dawkę?

Doczytałam w późniejszym poście jakie dawki.

u Was są piękne % ruchu postępowego :) te średnie wartości są lekko poniżej normy tylko, ale większość badań w ogóle nie zawiera tych parametrów. Macie też naprawdę super koncentrację i bardzo ładna morfologie :)
Dziękuję ❤️
Czyli zepsucie leży po mojej stronie.
Jakie mam wyrzyty, że nie mogę dać mojemu mężowi dziecka.
Jakie to jest okrutne. Czasami myślę, że gdyby nie był ze mną, to juz by mógł spełnić swoje marzenie bycia tatą...

na pewno dzisiaj to mój stary dostanie po głowie, bo od 2 miesięcy proszę się żeby założył moskitiery w oknach i do teraz nie ma 😡 a mnie chce chooj trafić jak chociaż jedna mucha mi lata po domu, dosłownie będę latać za nią z pantoflem dopóki się jej nie pozbędę
ale oczywiście u niego czas realizacji to 2 lata liczone w dniach roboczych 🤡
Mój mąż jak proszę go o zrobienie czegoś w domu poraz któryś z kolei , czego nie lubi robić w domu, to mi odpowiada: " jeszcze nie minęło pół roku, żeby się tak ostentacyjnie przypominać" 😅

Dziękuję ❤️
Jakie to jest okrutne. Czasami myślę, że gdyby nie był ze mną, to juz by mógł spełnić swoje marzenie bycia tatą...
nie, nie, NIE! Niepłodność to choroba pary, nie jednostki. Wcale niewiadomo czy inna kobieta mogłaby urodzić Twojemu partnerowi dziecko bez problemu, ani że mnie by bez problemu zapłodnił ktoś z dobrym nasieniem 💁🏼‍♀️ to nie takie proste

reklama
Dziękuję ❤️
Czy jeśli byłoby po stronie męża, chciałabyś by miał takie myśli jak Ty teraz?
Mój przez takie myślenie odetchnął z ulgą że to ja jestem "wadliwa" i kurcze było mi przykro, że taka presję na nim wywarłam.

Do góry