reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Czy coś przeczuwasz?
Ja jak byłam w ciąży od razu wiedziałam. Cyc mnie zawsze boli przed okresem. Ale mieszanka cyc+nasilone zapaszki na jedzonko. I to w kazdym udanym cyklu. Po prostu około 11 dpo zazwyczaj wyczulone zapachy. I wiedziałam, że test wyjdzie pozytywny.
wiesz co, ja jestem dopiero 3 dpo, więc przeczuwać to ja sobie mogę 🤣 ale w ciągu 72h przed owulacją seks był aż 4 razy, więc naprawdę mam duże nadzieje co do tego cyklu 😅
w udanym cyklu moim pierwszym "objawem" była bardzo duża ilość śluzu już 5/6 dpo, nigdy tak nie miałam ani wcześniej ani później 🤷🏼‍♀️

reklama
Czy coś przeczuwasz?
Ja jak byłam w ciąży od razu wiedziałam. Cyc mnie zawsze boli przed okresem. Ale mieszanka cyc+nasilone zapaszki na jedzonko. I to w kazdym udanym cyklu. Po prostu około 11 dpo zazwyczaj wyczulone zapachy. I wiedziałam, że test wyjdzie pozytywny.
O, jedyne co mnie w jakiś sposób "pociesza", to to że mój wykres temperatur jak na razie pokrywa się z tym szczęśliwym 🙈 w sensie to dalej dopiero 3 dpo aleeee skok temperatury był o 0,3, później 2 dpo leciutki spadek i dziś znowu mocno w górę - dokładnie tak samo
Zwróciłam na to uwagę, bo np. przy ostatniej owulacji ten wykres wyglądał inaczej, był niższy skok temperatury i cały czas pomimo że rosła, to ta temperatura była dość niska

W ogóle wczoraj miałam humor typu "na pewno znowu się nie udało, nie ma co się napalać", dziś mam już jednak humor "na pewno się udało!", więc jestem ciekawa co jutrzejszy dzień przyniesie 🤣
Ja też tak mam, a na dodatek chyba teraz to mam ciążę urojoną :D Szanse małe, wręcz promilowe, ale czuję się jakbym była w ciąży. Jeszcze parę dni i dostanę obuchem w łeb :/ takie życie. Po okresie znów przyjdzie nadzieja jak zawsze

Ja też tak mam, a na dodatek chyba teraz to mam ciążę urojoną :D Szanse małe, wręcz promilowe, ale czuję się jakbym była w ciąży. Jeszcze parę dni i dostanę obuchem w łeb :/ takie życie. Po okresie znów przyjdzie nadzieja jak zawsze
hmm a co sprawia, że czujesz się ciążowo? 🙈 przeczucie czy faktycznie masz jakieś symptomy? 😅

reklama
Do góry