reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Hej dziewczyny lat 28 .
2 poronienia i jedna ciaza donoszona
Ostatnie poronienie tego maja 11.05-22.05
25.05 potwierdzenie środka cyklu
26.05 bol jajników
25-28.05 sexy 🙈
5.06 negatyw pink
6.06 2 x testy facelle balda kreska
07.06 beta 23 , prog 13.51 - 4 dni przed @
09.06 beta 96 tylko musiałam zrobić w inny laboratorium bo tamto dzisiaj nieczynne
W poniedziałek zrobię kolejna betę w tym samym co dzisiaj . 😊
Cześć, niestety ale chyba pomyliłaś wątki - to jest wątek dla starających się o dziecko. ☺️
Zapraszam jednak na lutowe mamy 😊

reklama
noooo tak, owoce to same węgle praktycznie. A ja tak kocham węgle, cięzko mi by było w ogóle na jakiejkolwiek eliminacyjnej diecie być.
ja też kocham, chleb, makarony, ziemniory, pizza. Ale jakoś po kilku dniach na keto przestały dla mnie istnieć. Ale jak się pojawiły owoce, w tym moje kochane truskawki, to już z nich nie umiałam zrezygnować, więc zrezygnowałam z keto. Jakoś ze dwa lata temu chciałam wrócić na jesień i zimę, ale to już mieszkałam z mężem i się okazało zbyt skomplikowane logistycznie 🤷‍♀️

ja też kocham, chleb, makarony, ziemniory, pizza. Ale jakoś po kilku dniach na keto przestały dla mnie istnieć. Ale jak się pojawiły owoce, w tym moje kochane truskawki, to już z nich nie umiałam zrezygnować, więc zrezygnowałam z keto. Jakoś ze dwa lata temu chciałam wrócić na jesień i zimę, ale to już mieszkałam z mężem i się okazało zbyt skomplikowane logistycznie 🤷‍♀️
ja muszę w końcu się zmusić do MŻ, ale nie mam siiiiiiiły

@Bolilol ja kiedyś wyczytałam, że na migreny pomaga kawa z cytryną. Jako że wszystkiego się już lapię to nieraz pijam taką 😁 dziwny smak, nie powiem, że nie😁 no i na migreny nie pomaga 😆 a szkliwo na zębach na pewno płacze 😃

reklama
Dobra wracam do gry 😁
2 godziny temu po seksie poszłam do wc i był śluz z krwią a teraz się już rozkręciło. Nie wiem czy zbieg okoliczności czy nie ale.polecam na wywołanie okresu dużo seksu 😜

Nie wiedziałam że ten okres tak mnie ucieszy.
Na ławeczce pozostaję bo nie zdążę już zatestować w czerwcu ale skoro czerwiec nie jest mój to lipiec musi być! 😉

Do góry