Brownie1992
Moderator
Od 1 dpo mam objawy pms i chodzę wkurwiona, ale na pewno depresji nie mamZabraniam wpadać w depresję 9dpo! Na spokojnie jeszcze jest czas.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od 1 dpo mam objawy pms i chodzę wkurwiona, ale na pewno depresji nie mamZabraniam wpadać w depresję 9dpo! Na spokojnie jeszcze jest czas.
alergia?Ja nie mogę
normalnie bym Cię opierdolila za skreślanie cyklu w 9dpo, ale sama teraz właśnie w tym dniu przeżyłam zalamke. Więc po prostu przytulam mocnoNo jestem, ale były dziewczyny co 8 dpo miały cień na pinku i są w ciąży.
U mnie na niczym nie ma cieni ani fabrycznych.
musi być po tym pięknaa pijesz kawę z masłem i olejem? Bo ja ją uwielbiałam
mi w taka pogodę też się nie chce jesc - ten okres w roku to dla mnie okres jajek sądzonych i pomidorów w jogurcie naturalnym z octem
właśnie ja w tym momencie mogłabym się żywić samymi truskawkami, szczególnie z jogurtem lub śmietanądodałabym jeszcze truskawki
polecam na problemy z zaparciamimusi być po tym piękna
dieta keto pewniealergia?
ale ze jak?a pijesz kawę z masłem i olejem? Bo ja ją uwielbiałam