Kotciara
Moderator
brzmi jak coś do czego pasowałaby wódkato polecam espresso+tonic+cytryna z lodem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
brzmi jak coś do czego pasowałaby wódkato polecam espresso+tonic+cytryna z lodem
Ja również wyznaje tą metodę, kiedy białe majtasy nie pomagają, to wchodzi seksDobra wracam do gry
2 godziny temu po seksie poszłam do wc i był śluz z krwią a teraz się już rozkręciło. Nie wiem czy zbieg okoliczności czy nie ale.polecam na wywołanie okresu dużo seksu
Nie wiedziałam że ten okres tak mnie ucieszy.
Na ławeczce pozostaję bo nie zdążę już zatestować w czerwcu ale skoro czerwiec nie jest mój to lipiec musi być!
Nie, tylko czarna gorzkaa pijesz kawę z masłem i olejem? Bo ja ją uwielbiałam
Takalergia?
Tak, pamiętam. Tylko ona chyba monitorowała często wielkość pecherzyka i zaraz po pęknięciu. No nic, zobaczymy czy ovi coś da. Jak nic, to moja gin mowiła o clo, tylko się zastanawiam w jakim celu skoro owulacje swoje mam... to działa też na jakoś komórki? @Brownie1992 Ty chyba coś w tym kierunku robisz?wiesz co, Zazuu pisała chyba na wątku majowym jak ktoś się zastanawial, czy mu pęcherzyki nie przerastają, że każda jej ciąża była z pęcherzyka min. 28mm jeśli dobrze pamietam
Lekarze używają tego określenia, że stymulacja wpływa na jakość komórki, ale ja żadnych badań ani innego potwierdzenia tej teorii nie znalazłam. Więc nie wierze zbytnio w toTak, pamiętam. Tylko ona chyba monitorowała często wielkość pecherzyka i zaraz po pęknięciu. No nic, zobaczymy czy ovi coś da. Jak nic, to moja gin mowiła o clo, tylko się zastanawiam w jakim celu skoro owulacje swoje mam... to działa też na jakoś komórki? @Brownie1992 Ty chyba coś w tym kierunku robisz?
Nie ma kto pisać o gównie widzę@Brownie1992 dobrze Cię tu widzieć