reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Dobra wracam do gry 😁
2 godziny temu po seksie poszłam do wc i był śluz z krwią a teraz się już rozkręciło. Nie wiem czy zbieg okoliczności czy nie ale.polecam na wywołanie okresu dużo seksu 😜

Nie wiedziałam że ten okres tak mnie ucieszy.
Na ławeczce pozostaję bo nie zdążę już zatestować w czerwcu ale skoro czerwiec nie jest mój to lipiec musi być! 😉
Ja również wyznaje tą metodę, kiedy białe majtasy nie pomagają, to wchodzi seks 🤣

no a jak mi się na złość spóźniał przed histero, to ani białe gacie, seks, wino, groąca kąpiel, nic! Debil przyszedł po 3 dniach dopiero

wiesz co, Zazuu pisała chyba na wątku majowym jak ktoś się zastanawial, czy mu pęcherzyki nie przerastają, że każda jej ciąża była z pęcherzyka min. 28mm jeśli dobrze pamietam
Tak, pamiętam. Tylko ona chyba monitorowała często wielkość pecherzyka i zaraz po pęknięciu. No nic, zobaczymy czy ovi coś da. Jak nic, to moja gin mowiła o clo, tylko się zastanawiam w jakim celu skoro owulacje swoje mam... to działa też na jakoś komórki? @Brownie1992 Ty chyba coś w tym kierunku robisz?

Tak, pamiętam. Tylko ona chyba monitorowała często wielkość pecherzyka i zaraz po pęknięciu. No nic, zobaczymy czy ovi coś da. Jak nic, to moja gin mowiła o clo, tylko się zastanawiam w jakim celu skoro owulacje swoje mam... to działa też na jakoś komórki? @Brownie1992 Ty chyba coś w tym kierunku robisz?
Lekarze używają tego określenia, że stymulacja wpływa na jakość komórki, ale ja żadnych badań ani innego potwierdzenia tej teorii nie znalazłam. Więc nie wierze zbytnio w to 😊

reklama
Do góry