reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Nie ma kto pisać o gównie widzę 😅
Wink Bu GIF by Buuuilustraciones

Macie jakiś pomysł na obiad? Bo ja wcale, na nic nie mam ochoty, zainspirujcie mnie - byle było mało roboty 😂
Właśnie jak tak gorąco to nic się nie chce robić, ale zjeść się coś normalnego chce.
U mnie wczoraj:
pulpety w sosie pomidorowym, sałata z ogorkiem i rzodkiewką ze śmietaną, i ziemniaczki z koperkiem
A dzisiaj:
pulpety z wczoraj, sałata ta co wczoraj i do tego frytki , bo szybciej. 😁

I dobrze 😃 ludzie dalej mają takie przekonanie, że grubemu powiedzieć, że jest gruby to nie można, ale szczupłemu dawać jakieś komentarze typu" a Ty coś jesz wogole?" To już jest na miejscu 🤦 też już się odgryzam za tego typu docinki, ale jeszcze 3 lata temu miałam z tego powodu może nie depresję, ale było ciężko. U męża w rodzinie to też kobiety bardziej pulchne i teściowa uważa grube kobiety za piękne choć nie zawsze to idzie równo ze zdrowiem. Nie chce nikogo tym obrazić bo czasem nie ma się wpływu na to jak się wygląda. I ja sama wolałabym mieć te parę kilo nadwagi niż te parę kilo niedowagi. Ważne żeby być zdrowym i siebie akceptować ❤️
To ja wolałabym mieć ilka kg niedowagi, i tak to jest, wiecie o co chodzi, masz kręcone chcesz proste, masz proste chcesz kręcone...

Ostatnia edycja:
to ja na keto jadłam kanapki z kapustą pekinska zamiast chleba. Ona jest dość sztywna i normalnie waliłam tam sobie jakąś szynkę, ser, pomidora, ogórka i MAJONEEEEEEZ 🤤 I jadłam dużo jajek na te posilki: na twardo z MAJONEZEEEEEEM 🤤 albo jajecznicę na maśle z pomidorami

Jak można się domyślić, keto kochałam głównie za MAJONEEEEEEZ 🤤
Kupiłam sobie kapustę 😎 nawet Stary powiedział, że sprobuje tego sposobu 😁

też tak na początku reagowałam 😂 normalnie robisz sobie kawę i do tego luzeczka masła i łyżka takiego specjalnego oleju, już nie pamiętam jak on się nazywał
Olej Mct - najlepsza kawa ever, w mojej był jeszcze zamiast masła olej kokosowy i łyżka masła orzechowego. Mieszałam w thermomixie i wychodziła mega puszysta kawusia z pianką. Dzieki tej kawie nie byłam głodna od rana do 15😁😄😆

reklama
Olej Mct - najlepsza kawa ever, w mojej był jeszcze zamiast masła olej kokosowy i łyżka masła orzechowego. Mieszałam w thermomixie i wychodziła mega puszysta kawusia z pianką. Dzieki tej kawie nie byłam głodna od rana do 15😁😄😆
pewnie dlatego, że kalorii miałą jak dobre śniadanie xD

Do góry