reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Od 1 dpo mam objawy pms i chodzę wkurwiona, ale na pewno depresji nie mam
Depresję,załamanie, dół emocjonalny- jakkolwiek to nazwiesz to ten stan wkurwu pomieszany z bezsilnością.
I wiem, że jest nieuchronny przy białym teście.. mówię tylko, że to jeszcze nie teraz.

A apka flo co miesiąc mi mowi, że objawy ciąży i pms są podobne ;)

reklama
a pijesz kawę z masłem i olejem? Bo ja ją uwielbiałam 😍
O bobie....
Nie....
poop flying GIF

Hej dziewczyny lat 28 .
2 poronienia i jedna ciaza donoszona
Ostatnie poronienie tego maja 11.05-22.05
25.05 potwierdzenie środka cyklu
26.05 bol jajników
25-28.05 sexy 🙈
5.06 negatyw pink
6.06 2 x testy facelle balda kreska
07.06 beta 23 , prog 13.51 - 4 dni przed @
09.06 beta 96 tylko musiałam zrobić w inny laboratorium bo tamto dzisiaj nieczynne
W poniedziałek zrobię kolejna betę w tym samym co dzisiaj . 😊
Gratulacje, ale z tymi informacjami to leć na mamusie ;) to jest wątek który służy czemuś innemu, wszystko jest opisane na pierwszej stronie.

praktycznie w ogóle, tyle co z warzyw typu pomidory i ogórki. Są osoby, co jadą do 20g węglowodanów dziennie. Ja chyba jadłam do 30g. Owoce generalnie mają za dużo :(
noooo tak, owoce to same węgle praktycznie. A ja tak kocham węgle, cięzko mi by było w ogóle na jakiejkolwiek eliminacyjnej diecie być.

reklama
Depresję,załamanie, dół emocjonalny- jakkolwiek to nazwiesz to ten stan wkurwu pomieszany z bezsilnością.
I wiem, że jest nieuchronny przy białym teście.. mówię tylko, że to jeszcze nie teraz.

A apka flo co miesiąc mi mowi, że objawy ciąży i pms są podobne ;)
Myślę, że po prostu za bardzo się napaliłam na stymulację, a niepotrzebnie. Myślałam, że będą 2-3 pęcherzyki i na pewno zajdę. Po prostu sie rozczarowałam i stąd ten głębszy kryzys.
Do histerolaparoskopii już podchodzę z większym dystansem.

Do góry