reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Ja też dziś w domu pracuję na szczęście. Wczoraj byłam cały dzień w skałkach i dałam z siebie wszystko, więc dziś zdycham. Trudne drogi pocisnęłam. Było super. Fajne dziewczyny poznaje w czasie tego sportu i nie ma prawie nigdy tematu dzieci... więc do dla mnie taka bezpieczna przestrzeń. Wytchnienie 100%

Ja czekam na okres, ale zarówno bez smutku, że się nie udało i bez motywacji na kolejny cykl i właśnie do kawy zjadłam całą paczkę kinderków!!!

reklama
Ja mam 163 i moje max, jakie ważyłam to 68 kilo 🫣 czułam się wtedy jak mała świnka- krótkie grube nóżki 🙄 zaczęłam ćwiczyć w domu, jeść mało i teraz moja obecna waga to około 56 kilo.
Akurat ten czas odchudzania trafił wtedy, gdy poznawałam mojego męża i tak sie stresowałam pierwszą randką, że dostałam biegunki i od tamtego czasu waga spadła poniżej 60 kilo 😂😂
Teraz tak mega muszę uważać co jem, bo każdy kilogram po mnie widać 🥺
Jak to lubi być różnie. Ja znów wiecznie myślę co jeść żeby przytyć. Chociaż u mnie ogromny wpływ ma też aktywność seksualna 😉

Jeśli ograniczacie się do okolic Starówki, to ja bym polecała Ogród Saski i Grób Nieznanego Zolnierza, tam jest też kontrowersyjny Pomnik Smolenski. Następnie poszlabym na Bulwary nad Wisłą i zachaczyla o ogrody BUW z widokiem na Stadion Narodowy, przeszłaym na Elektrownie Powisle, po czym wrocila na Stare Miasto. Po drodze do zobaczenia Pałac Prezydencki, przejście Nowym Swiatem, konczac na Rynku. Tam powinien też być pomnik Syrenki (Studnia). Jeśli czasu by zostało poszlabym na Fontanny, a najlepiej na pokaz w godzinach wieczornych :) miłego zwiedzania :)
W okolic Starówki i Centrum to super plan :) Bulwary nad Wisłą są bardzo przyjemne i ten ogród na dachu BUW - na pewno te dwie rzeczy dadzą wytchnienie w upalny dzień. Z muzeum to polecam: Powstania Warszawskiego, POLIN, Centrum Nauki ma już swoje dobre lata za sobą.

I jak w każdym mieście nie polecam jedzenia na starówce

Jeśli ograniczacie się do okolic Starówki, to ja bym polecała Ogród Saski i Grób Nieznanego Zolnierza, tam jest też kontrowersyjny Pomnik Smolenski. Następnie poszlabym na Bulwary nad Wisłą i zachaczyla o ogrody BUW z widokiem na Stadion Narodowy, przeszłaym na Elektrownie Powisle, po czym wrocila na Stare Miasto. Po drodze do zobaczenia Pałac Prezydencki, przejście Nowym Swiatem, konczac na Rynku. Tam powinien też być pomnik Syrenki (Studnia). Jeśli czasu by zostało poszlabym na Fontanny, a najlepiej na pokaz w godzinach wieczornych :) miłego zwiedzania :)
Dziękuję 🩷

ale dobrze, że już przyszedł. Ja też z krwawym potokiem więc łączę się w bólu
sprostowanie: to nie krwawienie jeszcze tylko zaaplikowany tampon tak zadzialal! Jak go wyjelam to po kilku minutach przeszlo 🤯 jak to jest, ze 99% tamponow sie normalnie ‚przyjmuje’, a ten 1% sprawia, ze cialo probuje je odrzucic jak przeszczep…

sprostowanie: to nie krwawienie jeszcze tylko zaaplikowany tampon tak zadzialal! Jak go wyjelam to po kilku minutach przeszlo 🤯 jak to jest, ze 99% tamponow sie normalnie ‚przyjmuje’, a ten 1% sprawia, ze cialo probuje je odrzucic jak przeszczep…
nie rozumiem chyba, tzn. tampon wywołał krwawienie?

A co lubicie? Na co macie chęć? W jakiej okolicy? O żarciu w Waw mogę dużo napisać ;D

Moja 4 ulubiona z ostatnich miesięcy:

Szum - ul. Giełdowa
Shoku - ul. Karolkowa
Shuk Mezze - ul. Grójecka
Mezze - ul. Różana
przyjmę wszystkie polecajki poza indyjskimi i tajskimi klimatami :D ja lubię, ale mąż srednio.
O widze, ze te które podrzuciłaś to własnie takie orientalne :D
Najlepiej jakby można było dobre żeberka zjeść :D i takie właśnie klimaty. Ale też żeby było coś wege :D

reklama
Do góry