reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
przyjmę wszystkie polecajki poza indyjskimi i tajskimi klimatami :D ja lubię, ale mąż srednio.
O widze, ze te które podrzuciłaś to własnie takie orientalne :D
Najlepiej jakby można było dobre żeberka zjeść :D i takie właśnie klimaty. Ale też żeby było coś wege :D
No to w Szumie macie pyszne żeberka - Mąż często zamawia żebro i mówi, że tam najlepsze. tylko, że wszędzie te ceny poszły o 20-30% i już wyjście do knajp nie jest takie przyjemne :D i w Szumie właśnie są mięsne propozycje

myślę że nie jesteś jedyną. Ja też mam czasami taki czas że seks moglby nie istnieć, poprostu libido 0. A jak się staraliśmy długo o pierwszą ciążę i łapały mnie doły, bo oczywiście przechodziłam różne załamania i też był czas że jak widziałam kobietę z brzuchem to mi się chciało płakać to w którymś momencie już na samą myśl o seksie mi się nie chciało. Myślę że niestety w którymś momencie mózg zaczyna reagować na starania zadaniowo i dlatego zamiast przyjemność to taka bardziej praca, że trzeba teraz bo jak nie to cykl stracony, więc ta przyjemność szła na drugi plan 😟 ale w którymś momencie zaczęłam sobie układać w głowie że to nie o to chodzi żeby "zrobić dziecko", tylko żeby spędzać mile chwilę z mężem i przy okazji postarać się o dzidzię i faktycznie pomogło, wróciła nam ochota na seks i była to radocha a nie przymus.
Tez przedemna chwilę refleksji odnośnie tego ttematu. Dziękuję za wsparcie i spojrzenie z innej strony :)

faktycznie mega dziwne, ale w sumie ja zawsze przed @ mam plamienie i tamponów używam dopiero kiedy to krwawienie porządnie się rozkręci 🤔
ja tez i dzisiaj rano zaczely sie lekkie skurcze to uznalam ze sie zaczyna i uzylam tamponu i po tym zaczelo mnie z nog zwalac, a teraz po wymienieniu jest ok i moge normalnie usiasc i tylko lekko mnie boli tak okresowo

reklama
Do góry