reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
przyjmę wszystkie polecajki poza indyjskimi i tajskimi klimatami :D ja lubię, ale mąż srednio.
O widze, ze te które podrzuciłaś to własnie takie orientalne :D
Najlepiej jakby można było dobre żeberka zjeść :D i takie właśnie klimaty. Ale też żeby było coś wege :D
No to w Szumie macie pyszne żeberka - Mąż często zamawia żebro i mówi, że tam najlepsze. tylko, że wszędzie te ceny poszły o 20-30% i już wyjście do knajp nie jest takie przyjemne :D i w Szumie właśnie są mięsne propozycje

myślę że nie jesteś jedyną. Ja też mam czasami taki czas że seks moglby nie istnieć, poprostu libido 0. A jak się staraliśmy długo o pierwszą ciążę i łapały mnie doły, bo oczywiście przechodziłam różne załamania i też był czas że jak widziałam kobietę z brzuchem to mi się chciało płakać to w którymś momencie już na samą myśl o seksie mi się nie chciało. Myślę że niestety w którymś momencie mózg zaczyna reagować na starania zadaniowo i dlatego zamiast przyjemność to taka bardziej praca, że trzeba teraz bo jak nie to cykl stracony, więc ta przyjemność szła na drugi plan 😟 ale w którymś momencie zaczęłam sobie układać w głowie że to nie o to chodzi żeby "zrobić dziecko", tylko żeby spędzać mile chwilę z mężem i przy okazji postarać się o dzidzię i faktycznie pomogło, wróciła nam ochota na seks i była to radocha a nie przymus.
Tez przedemna chwilę refleksji odnośnie tego ttematu. Dziękuję za wsparcie i spojrzenie z innej strony :)

faktycznie mega dziwne, ale w sumie ja zawsze przed @ mam plamienie i tamponów używam dopiero kiedy to krwawienie porządnie się rozkręci 🤔
ja tez i dzisiaj rano zaczely sie lekkie skurcze to uznalam ze sie zaczyna i uzylam tamponu i po tym zaczelo mnie z nog zwalac, a teraz po wymienieniu jest ok i moge normalnie usiasc i tylko lekko mnie boli tak okresowo

reklama
Do góry