reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
w ogóle tak mi się przypomniało apropo wyrozumiałości - mój Stary jest bardzo wyorzumiały na potrzeby fizjologiczne :D nie wiem czy zdarzyło Wam się kiedyś, że no w trasie chciałyście siku a ktoś Wam powiedział "Boze, przecież dopiero sikałaś, nie wytrzymasz?" U mnie nie ma to miejsca :D choćbym chciała sikać co 10 minut, to mój Stary nawet słowa nie powie. Tak samo szanuje spanie, nie wolno ludzi budzić :D i jedzenie :D

173

Ja też nie mogę wytrwać w diecie. Ale u mnie bolączką są duże porcję. Nie lubię nie dojadać. Lubię czuć sytość i to mnie gubi, bo naprawdę sporo potrafię zjeść. Jak mi kiedyś koleżanka w pracy powiedziała, ze 1 torebkę ryżu rozdziela na siebie i 2 swoich dzieci to śmiać mi się chciało. Torebka kaszy, ryżu to dla mnie na wciągnięcie nosem.
W sumie mam tak samo, że na diecie nie mogę wytrwać. Robiłam kilka podejść i max wytrzymywałam 2 tygodnie. Mam tak jak Ty, lubię czuć sytość, w ogóle lubię jeść 🙂 mam 169 cm wzrostu , waga póki co 62.5 kg
Ja w takiej wadze czuje się źle , zawsze ważyłam 53-55kg, te 55 to dla mnie ideolo. Jest to mogę zaniedbanie teraz. Zawsze dużo jadłam ale miałam też dużo ruchu. A teraz od stycznia zero ruchu i zero motywacji do czegokolwiek

W sumie mam tak samo, że na diecie nie mogę wytrwać. Robiłam kilka podejść i max wytrzymywałam 2 tygodnie. Mam tak jak Ty, lubię czuć sytość, w ogóle lubię jeść 🙂 mam 169 cm wzrostu , waga póki co 62.5 kg
Ja w takiej wadze czuje się źle , zawsze ważyłam 53-55kg, te 55 to dla mnie ideolo. Jest to mogę zaniedbanie teraz. Zawsze dużo jadłam ale miałam też dużo ruchu. A teraz od stycznia zero ruchu i zero motywacji do czegokolwiek
no ja bym chciała tak z 62 ważyć. Ogólnie wyglądam okej, ale jednak uważam, ze mogłabym lepiej :D
Mam sporo ruchu, ale im wiecej ćwiczę tym bardziej głodna jestem :D

ja tez piatek pracujacy niestety ;/ wczoraj pojechalismy na to ognisko, bylo bardzo fajnie, troche sie nawalilam tak dla resetu, a dzisiaj juz @ przyszla, jak tylko wstalam z lozka to takich skurczow dostalam ze az mnie zgielo 😳
w sumie to chyba dobrze, że już przyszedł - szybciej zaczniesz nowy cykl, a tym samym nową szanse 😔

reklama
Dziewczyny z Warszawy! Tak się składa, że w sobotę pół dnia z mężem spędzimy na warszawskiej Starówce. Zwykle Warszawę omijamy😆 więc w sumie jej nie znamy
I teraz pytanie, na starówce lub nieopodal - co możemy zobaczyć/ ciekawe miejsca, by jakoś minęły te godziny 😁 bardzo chciałam te centrum nauki, ale czasowo nam nie pasuje.
Coś jest takiego fajnego, gdzie warto pójść?😊
Jeśli ograniczacie się do okolic Starówki, to ja bym polecała Ogród Saski i Grób Nieznanego Zolnierza, tam jest też kontrowersyjny Pomnik Smolenski. Następnie poszlabym na Bulwary nad Wisłą i zachaczyla o ogrody BUW z widokiem na Stadion Narodowy, przeszłaym na Elektrownie Powisle, po czym wrocila na Stare Miasto. Po drodze do zobaczenia Pałac Prezydencki, przejście Nowym Swiatem, konczac na Rynku. Tam powinien też być pomnik Syrenki (Studnia). Jeśli czasu by zostało poszlabym na Fontanny, a najlepiej na pokaz w godzinach wieczornych :) miłego zwiedzania :)

Do góry