AnnMar88
Moderator
ZazdroJa to generalnie mam bardzo wysokie libido, cały cykl mam ochotę , a w owu tymbardziej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ZazdroJa to generalnie mam bardzo wysokie libido, cały cykl mam ochotę , a w owu tymbardziej
Oglądamy Człowiek z Wysokiego Zamku. Bardzo polecam! Serial powstał na podstawie książki Phillipa Dickajesteśmy na 5 odcinku i jak narazie całkiem fajnie się dzieje więc myślę że warto. Zobaczymy jak się skończy to jeszcze zostało nam chyba 5 odcinków. A co oglądacie? Polecam jeszcze Nocny agent, też serial.
Ja też zazdroszczę. Jak byłam młodsza to też mogliśmy jak króliki, nic nie przeszkadzało nigdy. A teraz to czasami się czuję tak, że seks mógłby dla mnie nie istnieć. Ale wiem, że to rutyna i nawarstwienie się spraw domowych tak na mnie działa na wakacjach powraca młodzieńczy zapałZazdro
Też tak mam, że po męczącym dniu mam mnóstwo energii.Ja dogorywam. O 7 rano skończyłam pracę i nie miałam okazji na drzemkę, więc teraz zjadłam kolację i czekam aż minie mi nadmiar energii z przemęczenia (tak, im bardziej zmęczona jestem, tym ciężej mi później zasnąć). W sobotę zaczynam maraton w pracy. Muszę przeżyć do końca następnego tygodnia i zaczynam urlop.
A tu cała ja, ale odnoszę wrażenie, że Ty też odnalazłabyś się w tym kartonie.
Daj jutro znać po monitoringu!
Hehe no nie wiem czy jest czego zazdrościć generalnie mam podwyższony testosteron ciągle jeszcze to też może wpływać na moje libido.Zazdro
No nieeee, a w sumie na Ciebie liczyłamja jestem spod Warszawy, ale wiem niestety...
Rozumiem o czym mówisz. Mnie dzieci cieszą, ale widok kobiet w ciąży trochę boli. Chociaż dzisiaj na spacerze miałam wrażenie, że co 3 kobieta, którą mijałam, jest w ciąży, to mnie nie ruszało. Udało mi się ułożyć trochę w głowie, zdystansować. I niestety wszystko znowu się posypało.no ja nie znalazłam. Od momentu od którego zaczełam się starać już naście koleżanek zaszło w ciążę, więc emocje jakie mną targały to były jakieś skrajności. Ile łez wylanych przy każdej z tych ciąż... to wiem tylko ja.
Odpukać teraz jest dobrze. Dobrze... raczej obojętnie. U mnie to jest to, że dzieci mi nie robią, ja nie mogę oglądać kobiet w ciaży. To mnie boli okrutnie. Ale uporam się i z tym. Kiedyś muszę.
U mnie odwrotnie! Rodzina mojego faceta wydaje się jakaś bardziej życzliwa i normalna. A moja mama zajrzy w każdy kąt
Jak byliśmy mlodzi to o kurde, wszędzie dosłownie też jak króliki, podwójnie, ale i teraz przerwa 2 dniowa to max , 3 dni to już takie extreme , okres mój też trwa 3 dni na ogół tylko, więc i mąż wytrzymuje i jaJa też zazdroszczę. Jak byłam młodsza to też mogliśmy jak króliki, nic nie przeszkadzało nigdy. A teraz to czasami się czuję tak, że seks mógłby dla mnie nie istnieć. Ale wiem, że to rutyna i nawarstwienie się spraw domowych tak na mnie działa na wakacjach powraca młodzieńczy zapał
Hahhahhahaa hahaha wybuchłam śmiechem , dobreee nawet wyobraziłam sobie to w głowie i oczami wyobraźni widzę mamę paradującą i dumną z siebieMoja mama będąc u mnie ostatnio straciła mi się na chwilę z pola widzenia. Po chwili wyszła z drugiego pokoju szczęśliwa, że powyciągała mi ślimaki z akwarium...