reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

wiesz co, ja szukałam informacji na ten temat i nie znalazłam żadnych wiarygodnych źródeł o tym, że jakość nasienia spada przy codziennych stosunkach. Znalazłam zalecenia lekarzy, by odbywać stosunki regularnie co 2-3 dni, ale raczej w takim kontekście, że nie rzadziej - i że dłuższe przerwy niż 2-3 dni wpływają negatywnie. Możliwe, że po prostu nie doszukałam się do odpowiednich informacji - nie wykluczam tego, ale idziemy do androloga za tydzień, to jak nie zapomnę, to go zapytam i dam znać
Ooo w takim razie czekam na informacje 🙂🙂🙂

reklama
wiesz co, ja szukałam informacji na ten temat i nie znalazłam żadnych wiarygodnych źródeł o tym, że jakość nasienia spada przy codziennych stosunkach. Znalazłam zalecenia lekarzy, by odbywać stosunki regularnie co 2-3 dni, ale raczej w takim kontekście, że nie rzadziej - i że dłuższe przerwy niż 2-3 dni wpływają negatywnie. Możliwe, że po prostu nie doszukałam się do odpowiednich informacji - nie wykluczam tego, ale idziemy do androloga za tydzień, to jak nie zapomnę, to go zapytam i dam znać
A właśnie ostatnio też tak rozkminiałam, że niby najlepiej seks co drugi dzień, a dlaczego w takim razie na badanie nasienia abstynencja 3-5dni? 🤔

U Nas różnie może być...
Tydzień temu strzeliły plecy u Starego i teraz kiepsko. Wczoraj był na rezonansie, zobaczymy co wyjdzie. Z ruchem ppdczas trzonowania średnio, ale coś idzie. Jakby tego malo to dzisiaj go sraka złapała 🤦‍♀️
Także czerwcu nadchodzę :D
U mojego temat pleców to nie kończąca się historia. Aktualnej doszła jeszcze stopa, a w poniedziałek rezonasu głowy 😳 mam nadzieję, że chociaż ten nic nie wykaże bo coś bardzo ten mój Ślubny zaczął się sypać 😔

reklama
Do góry