reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Pamiętam, że ostatnio był ten temat, ale nie pamiętam jakie produkty były wymieniane, mozecie polecic jakis dobry lubrykant nie przeszkadzajacy w staraniach, bo wydaje mi sie, ze pisalyscie, ze te np z durexa nie wspolgraja ze staraniami
Ja kupiłam fertilsafe plus ale jest podobno gorszy od tego conceive plus. Dzisiaj mamy w planach przetestować i mam nadzieję, że nie będzie piekło, tak jak niektóre dziewczyny się skarżyły

Ja kupiłam fertilsafe plus ale jest podobno gorszy od tego conceive plus. Dzisiaj mamy w planach przetestować i mam nadzieję, że nie będzie piekło, tak jak niektóre dziewczyny się skarżyły
no ja mam wlasnie taki problem z tymi zelami, ze mnie piecze wszystko od nich… no nic, jak to mowia: jak sie bawic to bez majtek, zamowie i wyprobuje ten drozszy, a co!

no ja mam wlasnie taki problem z tymi zelami, ze mnie piecze wszystko od nich… no nic, jak to mowia: jak sie bawic to bez majtek, zamowie i wyprobuje ten drozszy, a co!
a rozmawiałaś o tym z ginekologiem? Ciekawe skąd to pieczenie, masz uczulenie na jakiś składnik czy coś takiego?

reklama
Do góry