LadyCaro
Fanka BB :)
i tak nie planowałam nic ważnego ani ekscytującego na dziśz jednej strony szkoda, że akurat na wolne, jak by się chciało coś fajnego porobić, ale z drugiej strony nowy cykl, nowe my
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i tak nie planowałam nic ważnego ani ekscytującego na dziśz jednej strony szkoda, że akurat na wolne, jak by się chciało coś fajnego porobić, ale z drugiej strony nowy cykl, nowe my
no one właśnie nie są tanie. Jest jeszcze jakiś fertilsafe czy coś takiego.o shit, nie jest tani
a jak jest słabe to codzienny seks niewskazany?Jeżeli mogę się odezwać. Mam info od tego Pana co zajmuje się męskim nasieniem. Jezeli nasienie jest dobrej jakości mozna to robic nawet codziennie, nie wpływa to na nic
ogólnie ten nie przeszkadza w staraniach, tylko nie ma tej info, wiec jest tańszy xDo shit, nie jest tani
Ja kupiłam fertilsafe plus ale jest podobno gorszy od tego conceive plus. Dzisiaj mamy w planach przetestować i mam nadzieję, że nie będzie piekło, tak jak niektóre dziewczyny się skarżyłyPamiętam, że ostatnio był ten temat, ale nie pamiętam jakie produkty były wymieniane, mozecie polecic jakis dobry lubrykant nie przeszkadzajacy w staraniach, bo wydaje mi sie, ze pisalyscie, ze te np z durexa nie wspolgraja ze staraniami
no ja mam wlasnie taki problem z tymi zelami, ze mnie piecze wszystko od nich… no nic, jak to mowia: jak sie bawic to bez majtek, zamowie i wyprobuje ten drozszy, a co!Ja kupiłam fertilsafe plus ale jest podobno gorszy od tego conceive plus. Dzisiaj mamy w planach przetestować i mam nadzieję, że nie będzie piekło, tak jak niektóre dziewczyny się skarżyły
Nie ma co sobie żałować, bo przecież na szczęściu nie ma co oszczędzaćno ja mam wlasnie taki problem z tymi zelami, ze mnie piecze wszystko od nich… no nic, jak to mowia: jak sie bawic to bez majtek, zamowie i wyprobuje ten drozszy, a co!
jesli tylko nie bedzie pieklo to jest warty swojej ceny xdNie ma co sobie żałować, bo przecież na szczęściu nie ma co oszczędzać
a rozmawiałaś o tym z ginekologiem? Ciekawe skąd to pieczenie, masz uczulenie na jakiś składnik czy coś takiego?no ja mam wlasnie taki problem z tymi zelami, ze mnie piecze wszystko od nich… no nic, jak to mowia: jak sie bawic to bez majtek, zamowie i wyprobuje ten drozszy, a co!
nie rozmawialam, ale tez nie uzywalam zadnych poza takimi dostepnymi w rossmanie jak durex czy cos i to bylo dluzszy czas temua rozmawiałaś o tym z ginekologiem? Ciekawe skąd to pieczenie, masz uczulenie na jakiś składnik czy coś takiego?