reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

U mojego temat pleców to nie kończąca się historia. Aktualnej doszła jeszcze stopa, a w poniedziałek rezonasu głowy 😳 mam nadzieję, że chociaż ten nic nie wykaże bo coś bardzo ten mój Ślubny zaczął się sypać 😔
U mnie podobnie. Ma przepukliny na kręgach i jak coś sie źle poskłada to przez 2-3 tyg odczuwa... mrowienia itp. U Nas na poprawę nie ma szans, może tylko nie być gorzej. Musi dbać, ćwiczyć lekko (typu leżenie na brzuchu z podpartą głową) i bez szaleństw fizycznych. Fizjo odpada, bo mechaniczne masaże mogą mu te przepukliny pęknąć i nieszczęście gotowe...

reklama
O, już mam spore plamienie i wreszcie brzuch zaczął boleć, więc dziś lub jutro będzie 1dc. Dobrze, że się nie wydłuzył mocniej cykl :)
to u mnie tak samo :)

A tak w ogóle to w tym cyklu dopiero w 12dpo zauważyłam ultralekkie plamienie na papierze, dopiero dzisiaj w 14dpo jest większe 😳 normalnie koło 9-10dpo się zaczyna

A wiecie może jak jest rzeczywiście z tą sperma? Bo wiem że najlepiej co dwa, trzy dni, ale co jeśli w najbardziej płodne codziennie to wtedy ta jakość się nie pogarsza? Już się tyle naczytałam, a dalej nic nie wiem 🤦🤷

Jeżeli mogę się odezwać. Mam info od tego Pana co zajmuje się męskim nasieniem. Jezeli nasienie jest dobrej jakości mozna to robic nawet codziennie, nie wpływa to na nic 🙂

U mnie podobnie. Ma przepukliny na kręgach i jak coś sie źle poskłada to przez 2-3 tyg odczuwa... mrowienia itp. U Nas na poprawę nie ma szans, może tylko nie być gorzej. Musi dbać, ćwiczyć lekko (typu leżenie na brzuchu z podpartą głową) i bez szaleństw fizycznych. Fizjo odpada, bo mechaniczne masaże mogą mu te przepukliny pęknąć i nieszczęście gotowe...
o rety, brzmi to strasznie, bardzo mu współczuję 🥺

to u mnie tak samo :)

A tak w ogóle to w tym cyklu dopiero w 12dpo zauważyłam ultralekkie plamienie na papierze, dopiero dzisiaj w 14dpo jest większe 😳 normalnie koło 9-10dpo się zaczyna
No ja nie miałam nawet pół objawu zbliżającego się okresu do 15 minut temu :D
Teraz już mooocno brzuch boli, już wzięłam tabletkę i czekam na potop.
I tak jak 2h emu planowałam trening, bo mi sie chciało, to teraz już z tym samopoczuciem nie ma mowy.

Pamiętam, że ostatnio był ten temat, ale nie pamiętam jakie produkty były wymieniane, mozecie polecic jakis dobry lubrykant nie przeszkadzajacy w staraniach, bo wydaje mi sie, ze pisalyscie, ze te np z durexa nie wspolgraja ze staraniami

To my trafiliśmy na super fizjoterapeutkę, ale ona masuje wszystko tylko nie kręgosłup. Poprawa była, ale odwoła jedna wizytę w ostatniej chwili i teraz jest problem żeby się wrócić do niej. Podobnie przepukliny, wszystkie możliwe skrzywienia, zmiany zwyrodnieniowe plus zwierzenie kanału szyjnego 😔😔😔 mamy nadzieję że to to zwierzenie jest sprawcą pisków w głowie...

No ja nie miałam nawet pół objawu zbliżającego się okresu do 15 minut temu :D
Teraz już mooocno brzuch boli, już wzięłam tabletkę i czekam na potop.
I tak jak 2h emu planowałam trening, bo mi sie chciało, to teraz już z tym samopoczuciem nie ma mowy.
z jednej strony szkoda, że akurat na wolne, jak by się chciało coś fajnego porobić, ale z drugiej strony nowy cykl, nowe my 😅

reklama
Do góry