AnnMar88
Moderator
Ooooo pontonem bym popływala.... albo supem. Muszę coś pomyślećA ja jadę na ryby, pośmigać pontonem i odpocząć na świeżym powietrzu więc znowu będzie mnie mało
Miłego dnia dla Was
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooooo pontonem bym popływala.... albo supem. Muszę coś pomyślećA ja jadę na ryby, pośmigać pontonem i odpocząć na świeżym powietrzu więc znowu będzie mnie mało
Miłego dnia dla Was
o, to weekend niech będzie owocnyDobrze napisane, jestem dokładnie w tym samym miejscu. Rodzina bliższa wie że się staramy, ale nie zrozumieją tych emocji i nastrojów po kolejnym nieudanym cyklu.
Ja we wtorek u gina byłam, pecherzyk 15mm w 17dc - czyli u mmie norma. Owu będzie pewnie koło 21-22dc. Jutro idę podejrzeć znów i jak będzie koło 20mm to ovitrelle wjedzie.
domowe laboratorium raczej nie ciemnieje, ale np baby plany już takTo jeszcze zasadnicze pytanie - czy te testy jak zasychają to jeszcze bardziej ciemnieją? Może ja je jakoś po czasie odczytuje?
Bo zazwyczaj robię je i idę sobie w cholerę, a dopiero po kilku minutach po nie wracam
Trzymam za nich kciuki, nawet wyslalam Mężulka na spacer żeby móc dać ponieść się emocjomtroche sie podniesli w tym 3 secie, jest nadzieja jeszcze
U Nas różnie może być...o, to weekend niech będzie owocny
U Nas różnie może być...
Tydzień temu strzeliły plecy u Starego i teraz kiepsko. Wczoraj był na rezonansie, zobaczymy co wyjdzie. Z ruchem ppdczas trzonowania średnio, ale coś idzie. Jakby tego malo to dzisiaj go sraka złapała
Także czerwcu nadchodzę
Mój sie naczytal, że pierwsza partia spermy po 2 tyg pauzy jest najlepsza więc on czeka na owu. Szybko go wyprowadziłam na prostą, że co dwa dni działamy i tak będzie najlepiej. No ale po ovi pewnie z 3 dni z rzędu spróbujemy... o ile zdrowie pozwoli
Ja jak swojemu powiedzialam, ze czerwiec bedzie bardzo ‚pracowity’ to wypial dumnie piers i powiedzial: dobra! Bedzie Ci sie uszami wylewac xdd
my przy poprzedniej owulacji 5 dni z rzedu dzialalismy i zaskoczyloMój sie naczytal, że pierwsza partia spermy po 2 tyg pauzy jest najlepsza więc on czeka na owu. Szybko go wyprowadziłam na prostą, że co dwa dni działamy i tak będzie najlepiej. No ale po ovi pewnie z 3 dni z rzędu spróbujemy... o ile zdrowie pozwoli