reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Dobrze napisane, jestem dokładnie w tym samym miejscu. Rodzina bliższa wie że się staramy, ale nie zrozumieją tych emocji i nastrojów po kolejnym nieudanym cyklu.

Ja we wtorek u gina byłam, pecherzyk 15mm w 17dc - czyli u mmie norma. Owu będzie pewnie koło 21-22dc. Jutro idę podejrzeć znów i jak będzie koło 20mm to ovitrelle wjedzie.
o, to weekend niech będzie owocny 😁

Nie podobają mi sie na wątku kpiny, sarkastyczne zaczepki i robienie " głupiej " z tej drugi, by pokazać jaki ma się zajebisty dystans do rozmowy.
Bo dystans do sytuacji ma się wtedy, gdy wypowiadasz swoje zdanie i pozostawiasz dziewczynie pole do wlasnych decyzji nie umniejszając jej. A domniemanie, to domniemanie nie dowod. Szczerze, przy takiej atmosferze, to ja tu będę wpadać tylko by gratulowac, no nie da się zachować milej i fajnej atmosfery bijąc się na słowa . Mam dość. Jesteśmy tu po to, by sobie kibicować, radzić, a nie narzucać zdanie i rozmawiać a nie kłócić się. Mam wrażenie, że nastąpił jakiś kryzys tutaj, zgubił się sens wątk😕🫤

U Nas różnie może być...
Tydzień temu strzeliły plecy u Starego i teraz kiepsko. Wczoraj był na rezonansie, zobaczymy co wyjdzie. Z ruchem ppdczas trzonowania średnio, ale coś idzie. Jakby tego malo to dzisiaj go sraka złapała 🤦‍♀️
Także czerwcu nadchodzę :D
😬😬😬
Ja jak swojemu powiedzialam, ze czerwiec bedzie bardzo ‚pracowity’ to wypial dumnie piers i powiedzial: dobra! Bedzie Ci sie uszami wylewac xdd

😬😬😬
Ja jak swojemu powiedzialam, ze czerwiec bedzie bardzo ‚pracowity’ to wypial dumnie piers i powiedzial: dobra! Bedzie Ci sie uszami wylewac xdd
Mój sie naczytal, że pierwsza partia spermy po 2 tyg pauzy jest najlepsza więc on czeka na owu. Szybko go wyprowadziłam na prostą, że co dwa dni działamy i tak będzie najlepiej. No ale po ovi pewnie z 3 dni z rzędu spróbujemy... o ile zdrowie pozwoli :)

A wiecie może jak jest rzeczywiście z tą sperma? Bo wiem że najlepiej co dwa, trzy dni, ale co jeśli w najbardziej płodne codziennie to wtedy ta jakość się nie pogarsza? Już się tyle naczytałam, a dalej nic nie wiem 🤦🤷

reklama
Mój sie naczytal, że pierwsza partia spermy po 2 tyg pauzy jest najlepsza więc on czeka na owu. Szybko go wyprowadziłam na prostą, że co dwa dni działamy i tak będzie najlepiej. No ale po ovi pewnie z 3 dni z rzędu spróbujemy... o ile zdrowie pozwoli :)
my przy poprzedniej owulacji 5 dni z rzedu dzialalismy i zaskoczylo

Do góry