reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Dobrze napisane, jestem dokładnie w tym samym miejscu. Rodzina bliższa wie że się staramy, ale nie zrozumieją tych emocji i nastrojów po kolejnym nieudanym cyklu.

Ja we wtorek u gina byłam, pecherzyk 15mm w 17dc - czyli u mmie norma. Owu będzie pewnie koło 21-22dc. Jutro idę podejrzeć znów i jak będzie koło 20mm to ovitrelle wjedzie.
o, to weekend niech będzie owocny 😁

Nie podobają mi sie na wątku kpiny, sarkastyczne zaczepki i robienie " głupiej " z tej drugi, by pokazać jaki ma się zajebisty dystans do rozmowy.
Bo dystans do sytuacji ma się wtedy, gdy wypowiadasz swoje zdanie i pozostawiasz dziewczynie pole do wlasnych decyzji nie umniejszając jej. A domniemanie, to domniemanie nie dowod. Szczerze, przy takiej atmosferze, to ja tu będę wpadać tylko by gratulowac, no nie da się zachować milej i fajnej atmosfery bijąc się na słowa . Mam dość. Jesteśmy tu po to, by sobie kibicować, radzić, a nie narzucać zdanie i rozmawiać a nie kłócić się. Mam wrażenie, że nastąpił jakiś kryzys tutaj, zgubił się sens wątk😕🫤

U Nas różnie może być...
Tydzień temu strzeliły plecy u Starego i teraz kiepsko. Wczoraj był na rezonansie, zobaczymy co wyjdzie. Z ruchem ppdczas trzonowania średnio, ale coś idzie. Jakby tego malo to dzisiaj go sraka złapała 🤦‍♀️
Także czerwcu nadchodzę :D
😬😬😬
Ja jak swojemu powiedzialam, ze czerwiec bedzie bardzo ‚pracowity’ to wypial dumnie piers i powiedzial: dobra! Bedzie Ci sie uszami wylewac xdd

😬😬😬
Ja jak swojemu powiedzialam, ze czerwiec bedzie bardzo ‚pracowity’ to wypial dumnie piers i powiedzial: dobra! Bedzie Ci sie uszami wylewac xdd
Mój sie naczytal, że pierwsza partia spermy po 2 tyg pauzy jest najlepsza więc on czeka na owu. Szybko go wyprowadziłam na prostą, że co dwa dni działamy i tak będzie najlepiej. No ale po ovi pewnie z 3 dni z rzędu spróbujemy... o ile zdrowie pozwoli :)

A wiecie może jak jest rzeczywiście z tą sperma? Bo wiem że najlepiej co dwa, trzy dni, ale co jeśli w najbardziej płodne codziennie to wtedy ta jakość się nie pogarsza? Już się tyle naczytałam, a dalej nic nie wiem 🤦🤷

reklama
Mój sie naczytal, że pierwsza partia spermy po 2 tyg pauzy jest najlepsza więc on czeka na owu. Szybko go wyprowadziłam na prostą, że co dwa dni działamy i tak będzie najlepiej. No ale po ovi pewnie z 3 dni z rzędu spróbujemy... o ile zdrowie pozwoli :)
my przy poprzedniej owulacji 5 dni z rzedu dzialalismy i zaskoczylo

Do góry