MyszkaMiki30
Fanka BB :)
nie sikam bo wysikam jadChyba mowi do Nas a moze Ty też jest w ciąży już, siknij cos, może wie o czyms o czym my nie wiemy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie sikam bo wysikam jadChyba mowi do Nas a moze Ty też jest w ciąży już, siknij cos, może wie o czyms o czym my nie wiemy
I ch...uj zrobilas mi dzień tym tekstemnie sikam bo wysikam jad
Zgadzam się we wszystkim poza jednym. Nie kazdy lekarz jest zły, tak samo jak ksiądz prawnik i nauczyciel. Są ludzie wykonujący swoje zawody z prawdziwego powołania. I pamiętajmy, same bez wytycznych lekarza nic nie zrobimy, jak kaze czekać i monitorować to tak zrobimy, same leku sobie nie przepiszemy, żeby poronic, za nim lekarz w 100% i to nie jeden tylko 2 musi zbadać i potwierdzić cp i dopiero podejmują działanie. Także badać, monitorować stan i wyniki i trzymać rękę na pulsie. Zresztą rozmawiałysmy z @997tennumertoklopoty i też podpowiadam, by skonsultowała sytuację z drugim niezależnym lekarzem. Będzie miała 2 opinie i może łatwiej będzie postanowić co zrobic.
Testy sa biale. 5dpo nie ma nawet prawa nic tam być. A jesli jest to fanryczna.Hejka, jestem tu nowa zupełnie, ale stalkuje Was od paru dni Pisałyście o tych testach strumieniowych z DOZ , a że miałam w domu takie to zrobiłam pierwszy 3dpo a drugi dziś 5 dpo jak bym nie kupiła to bym nie robiła, a tak to człowiek głupi łudzi sie że a nóż... i teraz patrzcie co sie wydarzyło. Ten w obudowie jest z dziś z 1,5h temu robiony a ten bez obudowy sprzed 2 dni. Oba Doz strumieniowe tylko dla lepszego widoku wyjmuje je Zobacz załącznik 1533283
wniosek z tego taki, żeby pospać dłużejCzłowiek wstaje w sobotę, a tu już jad płynie
Powiedz to mojemu chłopowi.wniosek z tego taki, żeby pospać dłużej
Albo krócej i śledzić drame od początkuwniosek z tego taki, żeby pospać dłużej
Ale co my mamy tu oceniać? Albo widzisz kreskę albo nie my dojrzymy ją lepiej?Hejka, jestem tu nowa zupełnie, ale stalkuje Was od paru dni Pisałyście o tych testach strumieniowych z DOZ , a że miałam w domu takie to zrobiłam pierwszy 3dpo a drugi dziś 5 dpo jak bym nie kupiła to bym nie robiła, a tak to człowiek głupi łudzi sie że a nóż... i teraz patrzcie co sie wydarzyło. Ten w obudowie jest z dziś z 1,5h temu robiony a ten bez obudowy sprzed 2 dni. Oba Doz strumieniowe tylko dla lepszego widoku wyjmuje je Zobacz załącznik 1533283
Zgadzam się we wszystkim poza jednym. Nie kazdy lekarz jest zły, tak samo jak ksiądz prawnik i nauczyciel. Są ludzie wykonujący swoje zawody z prawdziwego powołania. I pamiętajmy, same bez wytycznych lekarza nic nie zrobimy, jak kaze czekać i monitorować to tak zrobimy, same leku sobie nie przepiszemy, żeby poronic, za nim lekarz w 100% i to nie jeden tylko 2 musi zbadać i potwierdzić cp i dopiero podejmują działanie. Także badać, monitorować stan i wyniki i trzymać rękę na pulsie. Zresztą rozmawiałysmy z @997tennumertoklopoty i też podpowiadam, by skonsultowała sytuację z drugim niezależnym lekarzem. Będzie miała 2 opinie i może łatwiej będzie postanowić co zrobic.