MyszkaMiki30
Fanka BB :)
nie sikam bo wysikam jadChyba mowi do Nasa moze Ty też jest w ciąży już, siknij cos, może wie o czyms o czym my nie wiemy
![]()
![Snake :snake: 🐍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f40d.png)
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie sikam bo wysikam jadChyba mowi do Nasa moze Ty też jest w ciąży już, siknij cos, może wie o czyms o czym my nie wiemy
![]()
I ch...uj zrobilas mi dzień tym tekstemnie sikam bo wysikam jad![]()
Zgadzam się we wszystkim poza jednym. Nie kazdy lekarz jest zły, tak samo jak ksiądz prawnik i nauczyciel. Są ludzie wykonujący swoje zawody z prawdziwego powołania. I pamiętajmy, same bez wytycznych lekarza nic nie zrobimy, jak kaze czekać i monitorować to tak zrobimy, same leku sobie nie przepiszemy, żeby poronic, za nim lekarz w 100% i to nie jeden tylko 2 musi zbadać i potwierdzić cp i dopiero podejmują działanie. Także badać, monitorować stan i wyniki i trzymać rękę na pulsie. Zresztą rozmawiałysmy z @997tennumertoklopoty i też podpowiadam, by skonsultowała sytuację z drugim niezależnym lekarzem. Będzie miała 2 opinie i może łatwiej będzie postanowić co zrobic.
Testy sa biale. 5dpo nie ma nawet prawa nic tam być. A jesli jest to fanryczna.Hejka, jestem tu nowa zupełnie, ale stalkuje Was od paru dniPisałyście o tych testach strumieniowych z DOZ , a że miałam w domu takie to zrobiłam pierwszy 3dpo
a drugi dziś 5 dpo
jak bym nie kupiła to bym nie robiła, a tak to człowiek głupi łudzi sie że a nóż... i teraz patrzcie co sie wydarzyło. Ten w obudowie jest z dziś z 1,5h temu robiony a ten bez obudowy sprzed 2 dni. Oba Doz strumieniowe tylko dla lepszego widoku wyjmuje je
Zobacz załącznik 1533283
wniosek z tego taki, żeby pospać dłużejCzłowiek wstaje w sobotę, a tu już jad płynie![]()
Powiedz to mojemu chłopowi.wniosek z tego taki, żeby pospać dłużej![]()
Albo krócej i śledzić drame od początkuwniosek z tego taki, żeby pospać dłużej![]()
Ale co my mamy tu oceniać? Albo widzisz kreskę albo nieHejka, jestem tu nowa zupełnie, ale stalkuje Was od paru dniPisałyście o tych testach strumieniowych z DOZ , a że miałam w domu takie to zrobiłam pierwszy 3dpo
a drugi dziś 5 dpo
jak bym nie kupiła to bym nie robiła, a tak to człowiek głupi łudzi sie że a nóż... i teraz patrzcie co sie wydarzyło. Ten w obudowie jest z dziś z 1,5h temu robiony a ten bez obudowy sprzed 2 dni. Oba Doz strumieniowe tylko dla lepszego widoku wyjmuje je
Zobacz załącznik 1533283
Zgadzam się we wszystkim poza jednym. Nie kazdy lekarz jest zły, tak samo jak ksiądz prawnik i nauczyciel. Są ludzie wykonujący swoje zawody z prawdziwego powołania. I pamiętajmy, same bez wytycznych lekarza nic nie zrobimy, jak kaze czekać i monitorować to tak zrobimy, same leku sobie nie przepiszemy, żeby poronic, za nim lekarz w 100% i to nie jeden tylko 2 musi zbadać i potwierdzić cp i dopiero podejmują działanie. Także badać, monitorować stan i wyniki i trzymać rękę na pulsie. Zresztą rozmawiałysmy z @997tennumertoklopoty i też podpowiadam, by skonsultowała sytuację z drugim niezależnym lekarzem. Będzie miała 2 opinie i może łatwiej będzie postanowić co zrobic.