reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Nie wiedziałam, że taki jest wymóg.. oczywiście, że poczytam.
Jednak zdziwiło mnie to, bo dość długo chodzę do tego samego ginekologa i nie proponował ani drożności ani badania nasienia, bo z 1 ciąża nie było problemu..
Ten lekarz ma super opinie i pracuje w Invicie wiec mysllam, ze na minę mnie nie wrzuci 🥶
A teraz po kilku wizytach zaproponował tą stymulacje. Na pewno poczytam o tym dziś więcej. 🤔😊😊
Jeśli mogę coś doradzić... to ja bym jeszcze negocjowała skierowanie do szpitala z kodem N94. Niech Ci zrobią drożność, sprawdza tą niszę po CC, sprawdza endometrium czy nie masz stanu zapalnego, polipów. Zrobisz to na NFZ. A mąż badanie nasienia jesteś w stanie zrobić za 100-150 zł. Więcej na suple albo na głupoty się wydaje. No i szczerze mówiąc nie podoba mi się Twój lekarz, który chce walić stymualcje bez badań 😊

reklama
Ja wtrącę temat,jestem jakieś 4DPO (17DC) a tak mnie ciągnie i kluje w dole brzucha po prawej stronie 🤡 wiadomo ze głowa działa, chyba zwariuje do 7.07 🫠

A ja powiem Wam, ze jestem 7dpo i nic mnie nie trzącha.
Wczoraj wydawało mi się, ze miałam jaką lekką nitkę krwi, ale tak to czysto.
Ciekawe, czy przyjdą te moje comiesięczne plamienia... zawsze były 6-8dpo, więc mają czas jeszcze

Z ciekawości czy ktoś był stymulowany bez badania nasienia i bez drożności? Bo jestem w lekkim szoku, ze mi to zaproponował tak sobie. 🤔

reklama
Heja! U nas rano pogoda była jesienna, teraz się wypogodziło. Też śpię na siedząco 😴 Wczoraj po południu zasnęłam na 2 godziny, a potem w nocy się kręciłam z boku na bok i nie umiałam zasnąć 🙄
Skinęłam dzisiaj na ostatniego (!) horiena, który mam i wygląda na coś w okolicy peak’a 🤷🏼‍♀️
Z trzonowaniem trzeba wytrzymać do jutra wieczora albo do soboty 😂, bo nie wiem, czy mąż po badaniu jutro da jeszcze radę 🤔
Swoją drogą denerwuję się (już na zapas- jak to ja), że te badania wyjdą nie tak jak trzeba 🥺

Załączniki

• IMG_7408.jpeg
    IMG_7408.jpeg
    346,2 KB · Wyświetleń: 59
Do góry