reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Nie wiedziałam, że taki jest wymóg.. oczywiście, że poczytam.
Jednak zdziwiło mnie to, bo dość długo chodzę do tego samego ginekologa i nie proponował ani drożności ani badania nasienia, bo z 1 ciąża nie było problemu..
Ten lekarz ma super opinie i pracuje w Invicie wiec mysllam, ze na minę mnie nie wrzuci 🥶
A teraz po kilku wizytach zaproponował tą stymulacje. Na pewno poczytam o tym dziś więcej. 🤔😊😊
Jeśli mogę coś doradzić... to ja bym jeszcze negocjowała skierowanie do szpitala z kodem N94. Niech Ci zrobią drożność, sprawdza tą niszę po CC, sprawdza endometrium czy nie masz stanu zapalnego, polipów. Zrobisz to na NFZ. A mąż badanie nasienia jesteś w stanie zrobić za 100-150 zł. Więcej na suple albo na głupoty się wydaje. No i szczerze mówiąc nie podoba mi się Twój lekarz, który chce walić stymualcje bez badań 😊

reklama
Ja wtrącę temat,jestem jakieś 4DPO (17DC) a tak mnie ciągnie i kluje w dole brzucha po prawej stronie 🤡 wiadomo ze głowa działa, chyba zwariuje do 7.07 🫠

A ja powiem Wam, ze jestem 7dpo i nic mnie nie trzącha.
Wczoraj wydawało mi się, ze miałam jaką lekką nitkę krwi, ale tak to czysto.
Ciekawe, czy przyjdą te moje comiesięczne plamienia... zawsze były 6-8dpo, więc mają czas jeszcze

Z ciekawości czy ktoś był stymulowany bez badania nasienia i bez drożności? Bo jestem w lekkim szoku, ze mi to zaproponował tak sobie. 🤔

reklama
Heja! U nas rano pogoda była jesienna, teraz się wypogodziło. Też śpię na siedząco 😴 Wczoraj po południu zasnęłam na 2 godziny, a potem w nocy się kręciłam z boku na bok i nie umiałam zasnąć 🙄
Skinęłam dzisiaj na ostatniego (!) horiena, który mam i wygląda na coś w okolicy peak’a 🤷🏼‍♀️
Z trzonowaniem trzeba wytrzymać do jutra wieczora albo do soboty 😂, bo nie wiem, czy mąż po badaniu jutro da jeszcze radę 🤔
Swoją drogą denerwuję się (już na zapas- jak to ja), że te badania wyjdą nie tak jak trzeba 🥺

Załączniki

• IMG_7408.jpeg
    IMG_7408.jpeg
    346,2 KB · Wyświetleń: 55

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry