reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
fuck, w medicover ginekolog oczywiście pierwszy termin za 2 tygodnie 🥺
Sprawdź sobie jaki masz pakiet, ale u mnie w medi nawet jak nie ma terminów to maja gwarancje terminu. Do ginekologa jakos maks kilka dni musza znaleźć termin a jak nic nie ma to dają kod i mogę iść gdzie chce i oni pokrywają koszt usg chyba do 250 zł.

Heja! U nas rano pogoda była jesienna, teraz się wypogodziło. Też śpię na siedząco 😴 Wczoraj po południu zasnęłam na 2 godziny, a potem w nocy się kręciłam z boku na bok i nie umiałam zasnąć 🙄
Skinęłam dzisiaj na ostatniego (!) horiena, który mam i wygląda na coś w okolicy peak’a 🤷🏼‍♀️
Z trzonowaniem trzeba wytrzymać do jutra wieczora albo do soboty 😂, bo nie wiem, czy mąż po badaniu jutro da jeszcze radę 🤔
Swoją drogą denerwuję się (już na zapas- jak to ja), że te badania wyjdą nie tak jak trzeba 🥺
miałam podobną sytuację. Miałam owulkę jakoś w okolicy badania i mąż pojechał o 7 na badanie, załatwił to w 20 minut i wrócił poprawić do domu. 😂 Także życzę Ci, aby Twój też dał radę:D

Kurczę, ja mam jeszcze poczekać 2 cykle, żeby metformina miała szansę podziałać i potem będzie rozważał co dalej. Najpierw mówił, że drożność i histeroskopia, a później stymulacja, a ostatnio wspominał, że trzeba będzie pomyśleć o tej stymulacji, jak w te 3 miesiące nic nie będzie. Zastanawiam się czy jeszcze gdzieś to skonsultować, czy zostać u niego. Bo ogólnie uważam, że lekarzem jest świetnym, empatycznym, ma ogromną wiedzę i to mnie właśnie wstrzymuje przed pójściem do kogoś innego.

reklama
Do góry