reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Z ciekawości czy ktoś był stymulowany bez badania nasienia i bez drożności? Bo jestem w lekkim szoku, ze mi to zaproponował tak sobie. 🤔
Ja, ale ja już nie mam na to czasu - jestem stara i jak nie zaskoczy w ciągu dwóch najbliższych miesięcy to rezygnuję ze starań.
Ale tak, gin przepisał mi bez niczego clo i aromka. A jak przygotowywałam się do in vitro to też bez drożności - badanie nasienia było wtedy, bo my zamrażaliśmy więc robią wtedy.

A może zadzwoń i powiedz, że Cię bardzo boli może na cito gdzieś Cię upchną
zwolniło się coś na jutro wieczór, chyba do tej pory jakoś wytrzymam (albo przejdzie). Owulacje miałam w zeszły poniedziałek-wtorek, to nawet jak był drugi pęcherzyk, który nie pękł i zmienił się w torbiel, to chyba mi do jutra nie zrobi krzywdy

Ja, ale ja już nie mam na to czasu - jestem stara i jak nie zaskoczy w ciągu dwóch najbliższych miesięcy to rezygnuję ze starań.
Ale tak, gin przepisał mi bez niczego clo i aromka. A jak przygotowywałam się do in vitro to też bez drożności - badanie nasienia było wtedy, bo my zamrażaliśmy więc robią wtedy.
w sumie do ivf nie jest potrzebna drożność, mi też nie będą badać :)

Moja 13latka też maluje rzęsy codziennie i bardzo dba o włosy, myje je kilkoma etapami, nie ogarniam tego, ale ona uwielbia swoje włosy - naturalna blondyna z lokami ala sprężynki i wciąż czymś na nie psika, jakieś mgiełki, aktywatory skrętu, ect.
Ja też daję dużą wolność do wyrażania siebie, ale nie wiem czy bym zezwoliła na farbowanie na burgund;) cieszę się, że takich pomysłów poki co to nie ma...

Jestem 6 lub 7 dpo. Jestem na wakacjach a i tak głowa liczy kiedy sikać...ehh
Masz racje!!! Osobiście tez bym nie pozwoliła. A odnoscie loków, nie dziwie sie ze dba… takie sprezynki wymagają ogromu pielegnacji, moj facet miał sprezynki😂😂😂 nosił krotkie wlosy takie z ucho, i pytali czy robi trwalą😂😂😂 wymagaly duzo troski aby je ulozyc…😰😰😰

reklama
Ja od listopada mam na lewym jajniku dwie niewielkie torbiele. Leczenie polegałoby na antykoncepcji, a lekarka wiedziała, że się staram, więc kazała wrócić na kontrolę w marcu i nie wdrożyła leczenia. W międzyczasie zaszłam i torbiele były pod kontrolą. Razem mierzyły ponad 5 cm i ginka napomknęła o możliwej operacji w II trymestrze.. na kolejnych kontrolach trochę się zmniejszały te torbiele... po poronieniu byłam dwa razy na wizycie. Raz pojawiła się torbiel na prawym jajniku, ale zaraz się wchłonęła. Na lewym pojawiła się trzecia torbiel. 17 lipca jestem umówiona na zabieg... generalnie nie bolą. Od czasu do czasu ostro zakłują, ale oprócz tego, ku zdziwieniu lekarza, nie mam żadnych objawów typu krwawienia w środku cyklu lub nieregularne cykle

Do góry