Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzeba dobić do 1000Odwrócić się na chwilę i tyle nawaliłyście
A może zadzwoń i powiedz, że Cię bardzo boli może na cito gdzieś Cię upchnąfuck, w medicover ginekolog oczywiście pierwszy termin za 2 tygodnie
Ja, ale ja już nie mam na to czasu - jestem stara i jak nie zaskoczy w ciągu dwóch najbliższych miesięcy to rezygnuję ze starań.Z ciekawości czy ktoś był stymulowany bez badania nasienia i bez drożności? Bo jestem w lekkim szoku, ze mi to zaproponował tak sobie.
U mnie miały być wcześniej badania, a po nich stymulacja. Zaszłam jednak w kolejną ciążę i poroniłam więc inne leczenie.Z ciekawości czy ktoś był stymulowany bez badania nasienia i bez drożności? Bo jestem w lekkim szoku, ze mi to zaproponował tak sobie.
zwolniło się coś na jutro wieczór, chyba do tej pory jakoś wytrzymam (albo przejdzie). Owulacje miałam w zeszły poniedziałek-wtorek, to nawet jak był drugi pęcherzyk, który nie pękł i zmienił się w torbiel, to chyba mi do jutra nie zrobi krzywdyA może zadzwoń i powiedz, że Cię bardzo boli może na cito gdzieś Cię upchną
w sumie do ivf nie jest potrzebna drożność, mi też nie będą badaćJa, ale ja już nie mam na to czasu - jestem stara i jak nie zaskoczy w ciągu dwóch najbliższych miesięcy to rezygnuję ze starań.
Ale tak, gin przepisał mi bez niczego clo i aromka. A jak przygotowywałam się do in vitro to też bez drożności - badanie nasienia było wtedy, bo my zamrażaliśmy więc robią wtedy.
Masz racje!!! Osobiście tez bym nie pozwoliła. A odnoscie loków, nie dziwie sie ze dba… takie sprezynki wymagają ogromu pielegnacji, moj facet miał sprezynki nosił krotkie wlosy takie z ucho, i pytali czy robi trwalą wymagaly duzo troski aby je ulozyc…Moja 13latka też maluje rzęsy codziennie i bardzo dba o włosy, myje je kilkoma etapami, nie ogarniam tego, ale ona uwielbia swoje włosy - naturalna blondyna z lokami ala sprężynki i wciąż czymś na nie psika, jakieś mgiełki, aktywatory skrętu, ect.
Ja też daję dużą wolność do wyrażania siebie, ale nie wiem czy bym zezwoliła na farbowanie na burgund cieszę się, że takich pomysłów poki co to nie ma...
Jestem 6 lub 7 dpo. Jestem na wakacjach a i tak głowa liczy kiedy sikać...ehh