Moje tez dostały zgodę
wszystko przed Tobą. Pamiętaj najczęściej "ja zawsze" "ja nigdy".... będąc w konkretnej sytuacji może się okazac zmienne
.
Na wakacje dziewczynki chcą sobie eksperymentować dziwicie się? Jak z tv, insta, tik toków i innych badziewów wszędzie "wystają" idealnie szczupłe, wymalowane i odwalone laski.
Ja za to uslyszałam "ja nigdy nie pozwoliłabym dziecku w tak krótkiej sukience iść na zakończenie roku i do tego makijaż (nie tapeta glamour)" gdzie mojej córki robienie makeupu to pasja i jest o wiele lepsza w tym ode mnie, tak samo w znajomości kosmetyków. W tej chwili ona określa siebie, szuka własnego ja, i ja nie widzę w tym nic złego, nie zamierzam jej ograniczać, bo nic zlego innym przez to się nie dzieje, że 13 latka o siebie dba i szuka siebie, bo w jej wieku też zaczynałam z tym przygodę
i śmieszy.... mnie niesłychanie gdy ktoś gada o tym tak jakby to było jakieś przestępstwo, jakaś szkoda społeczna.... a sama maluje paznokcie dziecku 5 - letniemu no hello !!!
Poza tym dziewczyny, te 13 letnie dziewczynki dziś są mentalnie o 2 lata starsze niestety.