reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
U mnie dziś bezsenność wjechała, od dwóch dni śpię po 2-4 godziny i dziś już spadek nastroju. I pojawiają się nakręcające myśli "w styczniu jak udało się zajść było podobnie".

Na tyle się nie wyspałam, że właśnie zawołałam help desk, że mi kamera w lapku nie działa - a tam wystarczyło włączyć ją na obudowie... i dobrze wiedziałam o tym, ale miałam chwilowe zaćmienie umysłu... więc zrobiłam chłopakom dzień. ;p

Ja od 15 lat w przeróżnych odcieniach czerwieni i rudości 😅
to ja przeżyłam szok w ostatni weekend jak zobaczyłam chrześnicę męża (12lat) z włosami ufarbowanymi na czerwono rudy kolor, a jeszcze większy, kiedy przyjaciel oznajmił, ze jego córka (11!!lat) również na wakacje dostała zgodę i ufarbowała włosy na jakiś taki burgund… kurde, ja wszystko rozumiem ale nie pozwoliłabym swojemu dziecku w tak młodym wieku na farbowanie 🤨 później ok ale nie takim młodym

reklama
to ja przeżyłam szok w ostatni weekend jak zobaczyłam chrześnicę męża (12lat) z włosami ufarbowanymi na czerwono rudy kolor, a jeszcze większy, kiedy przyjaciel oznajmił, ze jego córka (11!!lat) również na wakacje dostała zgodę i ufarbowała włosy na jakiś taki burgund… kurde, ja wszystko rozumiem ale nie pozwoliłabym swojemu dziecku w tak młodym wieku na farbowanie 🤨 później ok ale nie takim młodym
ale, że farbą? :o ja jak zaczynałam eksperymentować to bibułą i szamponetkami, bo to jednak zmywalna sprawa :D

Do góry