Bolilol
Fanka BB :)
ja bym jednak wolała, żeby było podobne chociaż do jednego z rodzicówJa Wam tylko napiszę, że nawet jak urodzi Wam się rude dziecko to będzie dla Was najpiękniejsze na świecie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja bym jednak wolała, żeby było podobne chociaż do jednego z rodzicówJa Wam tylko napiszę, że nawet jak urodzi Wam się rude dziecko to będzie dla Was najpiękniejsze na świecie
Nie no teraz to juz wymyślaszja bym jednak wolała, żeby było podobne chociaż do jednego z rodziców
jak masz łysego męża to jest duża szansa, że na początku będzie xdja bym jednak wolała, żeby było podobne chociaż do jednego z rodziców
ja bym jednak wolała, żeby było podobne chociaż do jednego z rodziców
Śmiej się, ale moje dziecko to z oka Starszemu wypadło i jak się urodziło to się przestraszyłam, bo dziewczynka i z mega zakolami. Bałam się, że nie będzie z czego kucyków robićjak masz łysego męża to jest duża szansa, że na początku będzie xd
jak masz łysego męża to jest duża szansa, że na początku będzie xd
Moze to dopiero owulkaNie wiem czy ja zmarzłam czy co, ale moja temp dziś tak mi skoczyła w dół. Już nic kompletnie nie rozumiem
Tez tak o tym pomyślałam, jeszcze chwila i zrobię owu test i zobaczę jak wygląda na tle innych. Ostatnio prawdopodobnie była na przełomie 14-15 dc. Dziś 15dc więc możliwe, że się przesunęła w szczególności, że to drugi cykl w którym coś się dopiero dzieje.Moze to dopiero owulka
Robię dziś te szaszłyki z cukinii - dzięki za inspiracjęo dopiero zobaczyłam tę wiadomość my szykujemy na obiad podany w domu kaczkę z ziemniakami i innymi dodatkami, a na wieczór grill- z grilla standardowo będzie karkówka i kurczak na szpadach, chlebek ziołowy i chlebki naan, jakaś salsa obowiązkowo, tabbouleh, planuję jeszcze takie szaszłyki z cukinii pokrojonej obieraczką przez całą długość i do środka ser fera/halloumi a potem się to zawija - widziałam ostatnio na Insta i mi się spodobało
A moze przed tym skokiem jakis alkoo wjechal? I skoczyla?Tez tak o tym pomyślałam, jeszcze chwila i zrobię owu test i zobaczę jak wygląda na tle innych. Ostatnio prawdopodobnie była na przełomie 14-15 dc. Dziś 15dc więc możliwe, że się przesunęła w szczególności, że to drugi cykl w którym coś się dopiero dzieje.