reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
jak masz łysego męża to jest duża szansa, że na początku będzie xd 😆
Happy Big Brother GIF by MOODMAN

o dopiero zobaczyłam tę wiadomość 😊 my szykujemy na obiad podany w domu kaczkę z ziemniakami i innymi dodatkami, a na wieczór grill- z grilla standardowo będzie karkówka i kurczak na szpadach, chlebek ziołowy i chlebki naan, jakaś salsa obowiązkowo, tabbouleh, planuję jeszcze takie szaszłyki z cukinii pokrojonej obieraczką przez całą długość i do środka ser fera/halloumi a potem się to zawija - widziałam ostatnio na Insta i mi się spodobało 😊
Robię dziś te szaszłyki z cukinii - dzięki za inspirację 🤩

reklama
Tez tak o tym pomyślałam, jeszcze chwila i zrobię owu test i zobaczę jak wygląda na tle innych. Ostatnio prawdopodobnie była na przełomie 14-15 dc. Dziś 15dc więc możliwe, że się przesunęła w szczególności, że to drugi cykl w którym coś się dopiero dzieje.
A moze przed tym skokiem jakis alkoo wjechal? I skoczyla?

Do góry