reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Załączniki

• Screenshot_20230629_072206_Google.jpg
    Screenshot_20230629_072206_Google.jpg
    222,3 KB · Wyświetleń: 44
reklama
A co w ogóle szykujesz? Tylko ciasto czy też jakąś kolację?
o dopiero zobaczyłam tę wiadomość 😊 my szykujemy na obiad podany w domu kaczkę z ziemniakami i innymi dodatkami, a na wieczór grill- z grilla standardowo będzie karkówka i kurczak na szpadach, chlebek ziołowy i chlebki naan, jakaś salsa obowiązkowo, tabbouleh, planuję jeszcze takie szaszłyki z cukinii pokrojonej obieraczką przez całą długość i do środka ser fera/halloumi a potem się to zawija - widziałam ostatnio na Insta i mi się spodobało 😊

najstarszy syn mojej siostry (7 lat) jest pół krwi Tajem👦🏽 także niestety doskonale wiemy, że dzieci potrafią być okrutne i bezwzględne 😔 przez rodziców oczywiście, którzy potrafią nazywać go „Murzynkiem” 🤦🏼‍♀️
Tu gdzie teraz mieszkam, też jest takie zacofanie. Prostuje nasza sąsiadkę, bo o innej sąsiadki mężu mówi, że jest czarny jak asfalt 😬 albo raz też o dzieciach kuzynki mojego męża "ta jaedna ma normalne włosy, a tych dwóch to rudzielce, ciekaw po kim?". Normalnie jakby się wyrwała spod ziemię i nigdy nie widziała inaczej wyglądających ludzi 🤦 chociaż przy mnie się sporo "prostuje", uważa na to co i w jaki sposób mówi. Nawet prawie nie przeklina, a bluzgi to jest jej znak rozpoznawczy.

Nie wiem czy ja zmarzłam czy co, ale moja temp dziś tak mi skoczyła w dół. 🤷 Już nic kompletnie nie rozumiem

Załączniki

• IMG_20230629_073416.jpg
    IMG_20230629_073416.jpg
    150,4 KB · Wyświetleń: 61
o dopiero zobaczyłam tę wiadomość 😊 my szykujemy na obiad podany w domu kaczkę z ziemniakami i innymi dodatkami, a na wieczór grill- z grilla standardowo będzie karkówka i kurczak na szpadach, chlebek ziołowy i chlebki naan, jakaś salsa obowiązkowo, tabbouleh, planuję jeszcze takie szaszłyki z cukinii pokrojonej obieraczką przez całą długość i do środka ser fera/halloumi a potem się to zawija - widziałam ostatnio na Insta i mi się spodobało 😊
Łooo! Szaleństwo :) Podobają mi się te szaszłyki (nie znałam, musiałam wygooglować) :)

reklama
Do góry