reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

image.jpg

Ja oczywiście zajmuje głowę tym co najlepiej mi wychodzi czyli żarciem 😂😂

reklama
haha noo fizyczna praca chyba najbardziej zajmuje glowe :D a ja tak w ogole sie zastanawialam jak to mozliwe ze ja jestem 5dpo i zapisalam sie na 8.07 a Ty dopiero co po owu i zapisalas sie na kilka dni wczesniej xD ale juz wiem ze Ty na 8dpo sie zapisujesz :D
Idę jak burza.... biorę przykład z Olki, robie facelle 2 dni, potem do 12 po kolejne testy i od 13 dnia po przestaję się łudzić. 😄😁😆 Więc afirmuje zdrowego , szybko wyłapanego CIONSZA

Właśnie po raz pierwszy odmówiłam zrobienia paznokci na zawołanie mojej mamie i siostrze. Jakie było zdziwienie, że nie przyjadę. Jest mi z tym źle, a jednocześnie jestem dumna z siebie. Nigdy nie zapytała czy mam czas tylko kiedy ona ma czas, ja mam przyjechać bo ona nie ma czasu 🤣 dojechać 20 min nie ma czasu, ale już siedzieć godzinę lub dwie jak ja przyjadę to już tak 😃 i powiedziałam, że ogólnie nie mam czasu robić im paznokci i niech sobie radzą. Może jak się raz drugi czy trzeci zapiszą to zrozumieją. No cóż skończyło się. Zawsze byłam na zawołanie jak coś trzeba, gdzie ja nie miałam co liczyć na ich pomoc. No cóż niech sobie radzą same 😃

Właśnie po raz pierwszy odmówiłam zrobienia paznokci na zawołanie mojej mamie i siostrze. Jakie było zdziwienie, że nie przyjadę. Jest mi z tym źle, a jednocześnie jestem dumna z siebie. Nigdy nie zapytała czy mam czas tylko kiedy ona ma czas, ja mam przyjechać bo ona nie ma czasu 🤣 dojechać 20 min nie ma czasu, ale już siedzieć godzinę lub dwie jak ja przyjadę to już tak 😃 i powiedziałam, że ogólnie nie mam czasu robić im paznokci i niech sobie radzą. Może jak się raz drugi czy trzeci zapiszą to zrozumieją. No cóż skończyło się. Zawsze byłam na zawołanie jak coś trzeba, gdzie ja nie miałam co liczyć na ich pomoc. No cóż niech sobie radzą same 😃
brawo!! Piękna asertywność 😍😍

reklama
Do góry