Justpositivevibe
Fanka BB :)
Uwielbiam takie zapiekanki no nic fasola zaczekahaha to prawda, ale dzisiaj mam zapiekankę z ziemniakami i mięsem mielonym więc poczeka na jutro bo nie będę aż tak mieszać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uwielbiam takie zapiekanki no nic fasola zaczekahaha to prawda, ale dzisiaj mam zapiekankę z ziemniakami i mięsem mielonym więc poczeka na jutro bo nie będę aż tak mieszać
Ja tez chętnie pospałabym, ale muszę zrobić jeszcze kilka rzeczy, a po tym gulaszu, to tylko podusia ahhhNo nic, zjadłam obiadek więc pora na drzemkę
Zgadza się dlatego walczęnikt nie zadba o Twoje granice i Twój dobrostan, jeśli Ty sama tego nie zrobisz przyzwyczaisz się i zobaczysz, że już niedługo nie będziesz się tak przejmować tym co inni pomyślą albo jak zareagują
Dziewczyny a wiecie może jak zmienić swój nick?
na tym 2 i 3 zdjęciu jakby coś się tam zaróżawiało, ale na pozostałych nie widać nic. Jaki frajer?! Na Twoim miejscu zrobiłabym pewnie ze 3 testy na raz xddA mi wczoraj zaczęło się plamienie i skończyło się tak szybko, jak się zaczęło. Do tego mam tak zajebistą cerę i od kilku dni przestała mi się przetłuszczać, no to pomyślałam sobie, że coś jest na rzeczy. Byłam w Rossmanie, wrzucił mi się do koszyka test, mimo tego, że rozsądnie patrząc marne szanse. Gdybyśmy kiedyś urządzały jakiś konkurs na mistrza chujocieni, to oczywiście zgłaszam swoją kandydaturę.
Zobacz załącznik 1541602
Zobacz załącznik 1541603
Zobacz załącznik 1541604
Nie był zalany, kreski o czasie. I teraz najzabawniejsza część historii: zrobiłam test i plamienie wróciło. Proszę zabronić mi sikać na cokolwiek w przyszłym miesiącu. czuję się jak jakiś frajer
Zobacz załącznik 1541621
Tutaj już z godzinę po czasie.
Tez właśnie widzę cien cienia cienia na 2 i 3na tym 2 i 3 zdjęciu jakby coś się tam zaróżawiało, ale na pozostałych nie widać nic. Jaki frajer?! Na Twoim miejscu zrobiłabym pewnie ze 3 testy na raz xdd
Niby 03.07A Ty kiedy testujesz?