reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Dziewczyny a wiecie może jak zmienić swój nick?
1687960694921.png

I tam możesz zmienić :)

A mi wczoraj zaczęło się plamienie i skończyło się tak szybko, jak się zaczęło. Do tego mam tak zajebistą cerę i od kilku dni przestała mi się przetłuszczać, no to pomyślałam sobie, że coś jest na rzeczy. Byłam w Rossmanie, wrzucił mi się do koszyka test, mimo tego, że rozsądnie patrząc marne szanse. Gdybyśmy kiedyś urządzały jakiś konkurs na mistrza chujocieni, to oczywiście zgłaszam swoją kandydaturę.
IMG_20230628_151221.jpg

IMG_20230628_151312.jpg

IMG_20230628_151402.jpg

Nie był zalany, kreski o czasie. I teraz najzabawniejsza część historii: zrobiłam test i plamienie wróciło. Proszę zabronić mi sikać na cokolwiek w przyszłym miesiącu. 🤪 czuję się jak jakiś frajer 😅

IMG_20230628_155037.jpg

Tutaj już z godzinę po czasie.

A mi wczoraj zaczęło się plamienie i skończyło się tak szybko, jak się zaczęło. Do tego mam tak zajebistą cerę i od kilku dni przestała mi się przetłuszczać, no to pomyślałam sobie, że coś jest na rzeczy. Byłam w Rossmanie, wrzucił mi się do koszyka test, mimo tego, że rozsądnie patrząc marne szanse. Gdybyśmy kiedyś urządzały jakiś konkurs na mistrza chujocieni, to oczywiście zgłaszam swoją kandydaturę.
Zobacz załącznik 1541602
Zobacz załącznik 1541603
Zobacz załącznik 1541604
Nie był zalany, kreski o czasie. I teraz najzabawniejsza część historii: zrobiłam test i plamienie wróciło. Proszę zabronić mi sikać na cokolwiek w przyszłym miesiącu. 🤪 czuję się jak jakiś frajer 😅

Zobacz załącznik 1541621
Tutaj już z godzinę po czasie.
na tym 2 i 3 zdjęciu jakby coś się tam zaróżawiało, ale na pozostałych nie widać nic. Jaki frajer?! Na Twoim miejscu zrobiłabym pewnie ze 3 testy na raz xdd

reklama
Do góry