reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

na tym 2 i 3 zdjęciu jakby coś się tam zaróżawiało, ale na pozostałych nie widać nic. Jaki frajer?! Na Twoim miejscu zrobiłabym pewnie ze 3 testy na raz xdd

No właśnie to było różowiutkie! Tylko taka jakby nieregularna kreska, więc wiedziałam od razu, że fejk. Kiedyś miałam ładną różową kreskę z Facelle i też była fejkowa, więc po prostu mam jakieś niewspółpracujące z tymi testami siki. 🤣

reklama
A mi wczoraj zaczęło się plamienie i skończyło się tak szybko, jak się zaczęło. Do tego mam tak zajebistą cerę i od kilku dni przestała mi się przetłuszczać, no to pomyślałam sobie, że coś jest na rzeczy. Byłam w Rossmanie, wrzucił mi się do koszyka test, mimo tego, że rozsądnie patrząc marne szanse. Gdybyśmy kiedyś urządzały jakiś konkurs na mistrza chujocieni, to oczywiście zgłaszam swoją kandydaturę.
Zobacz załącznik 1541602
Zobacz załącznik 1541603
Zobacz załącznik 1541604
Nie był zalany, kreski o czasie. I teraz najzabawniejsza część historii: zrobiłam test i plamienie wróciło. Proszę zabronić mi sikać na cokolwiek w przyszłym miesiącu. 🤪 czuję się jak jakiś frajer 😅

Zobacz załącznik 1541621
Tutaj już z godzinę po czasie.
Jak mam Cię pocieszyć to sama czuje się jak ostatnia frajerka, tylko że jeszcze nie zrobiłam testu. No niby wydaje mi się, że owulki nie było bo temperatury wogole na to nie wskazywały (jednak miałam dość słaby termometr i to taki zwykły i wydaje mi się że pokazuje jedna temperaturę tylko, bo po moim załamaniu kupiłam drugi i tam zupełnie inaczej pokazuje, ale też nie biore tego na poważnie, bo w połowie cyklu to głupota mierzyć innym) ale nie poszłam sprawdzić 7 dpo bo byłam załamana. A teraz to czuję łaskotanie, to klocie to mnie mdliło, to byłam wiecznie głodna ale też mnie chwilami boli jak na okres. No niby wiem że @ przyjdzie ale do końca nie uwierzę dopóki nie zobaczę czerwieni 🤣 no ale chce wytrwać z testowaniem do piątku

No właśnie to było różowiutkie! Tylko taka jakby nieregularna kreska, więc wiedziałam od razu, że fejk. Kiedyś miałam ładną różową kreskę z Facelle i też była fejkowa, więc po prostu mam jakieś niewspółpracujące z tymi testami siki. 🤣
no mi sie tez kiedys na facelle pokazala krecha nie do przeoczenia, a ciazy nie bylo, takze tez jestem z nimi ostrozna 😂

Właśnie po raz pierwszy odmówiłam zrobienia paznokci na zawołanie mojej mamie i siostrze. Jakie było zdziwienie, że nie przyjadę. Jest mi z tym źle, a jednocześnie jestem dumna z siebie. Nigdy nie zapytała czy mam czas tylko kiedy ona ma czas, ja mam przyjechać bo ona nie ma czasu 🤣 dojechać 20 min nie ma czasu, ale już siedzieć godzinę lub dwie jak ja przyjadę to już tak 😃 i powiedziałam, że ogólnie nie mam czasu robić im paznokci i niech sobie radzą. Może jak się raz drugi czy trzeci zapiszą to zrozumieją. No cóż skończyło się. Zawsze byłam na zawołanie jak coś trzeba, gdzie ja nie miałam co liczyć na ich pomoc. No cóż niech sobie radzą same 😃
Yes, Girl!!! 🙌

reklama
Dziewczyny a jakie witaminy suplementujecie,słyszałam o prenatal uno lub femibion 0 przed ciążą,czy warto się zaopatrzeć w takie coś?

Do góry