LadyCaro
Fanka BB :)
teraz to jestem harda. Zobaczymy za kilka dnipsychika ze stali
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
teraz to jestem harda. Zobaczymy za kilka dnipsychika ze stali
te dni po owu tak się dłużą, staram się jakieś zajęcia sobie znajdować, ale to i tak gdzieś z tyłu głowy zawsze latateraz to jestem harda. Zobaczymy za kilka dni
Kurde no ten czas po owulacji to jest najgorszy. Ja zawsze robię sobie listę rzeczy do zrobienia i wymyślam takie pierdoły, byle tylko wiedzieć co ze sobą zrobićte dni po owu tak się dłużą, staram się jakieś zajęcia sobie znajdować, ale to i tak gdzieś z tyłu głowy zawsze lata
Nie wiem czy to przetrwamy, ale po wczorajszym bobie, dzisiaj wlatuje fasolka na obiad w towarzystwie młodych ziemniaczków
Ty to tylko o jednym
A mi się zachciało "chamskiego" męskiego jedzenia. Robię gulasz ziemniak, cukinia, papryka, pieczarka, cebula, sos pomidorowy, kiełba, boczek, ziemniaczkiNie wiem czy to przetrwamy, ale po wczorajszym bobie, dzisiaj wlatuje fasolka na obiad w towarzystwie młodych ziemniaczków
Ja jestem podminowana tymi dniami do 7 dni po, najbardziej nie lubię tego czekania.te dni po owu tak się dłużą, staram się jakieś zajęcia sobie znajdować, ale to i tak gdzieś z tyłu głowy zawsze lata
no to ja żyje normalnie, nie planuje dodtkowych zajęć Po prostu Przychodzą mi do głowy myśli, że bym siknęła i tyleKurde no ten czas po owulacji to jest najgorszy. Ja zawsze robię sobie listę rzeczy do zrobienia i wymyślam takie pierdoły, byle tylko wiedzieć co ze sobą zrobić
ja jeszcze przed owu a już mi się dłużyte dni po owu tak się dłużą, staram się jakieś zajęcia sobie znajdować, ale to i tak gdzieś z tyłu głowy zawsze lata
noo ja to jestem tak niecierpliwa i przez to jeszcze bardziej mi się dłuży pewnie xd trzeba jakieś mocno zajmujące umysł działania powymyślaćJa jestem podminowana tymi dniami do 7 dni po, najbardziej nie lubię tego czekania.