reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
no to ja żyje normalnie, nie planuje dodtkowych zajęć Po prostu Przychodzą mi do głowy myśli, że bym siknęła i tyle
A ja od 1d po najchętniej wyslalabym domowników spać juz o 16 i siebie też. Dzisiaj przekopałam spbie 2 drzewka w ogrodzie w inne miejsce i poobcinalam suche krzaczki, drzewka i kwiaty i przesadzilam sobie kwiata bo mial za mokro 😁😆 ciężka praca i CIONSZ jak ta lala będzie.

A ja od 1d po najchętniej wyslalabym domowników spać juz o 16 i siebie też. Dzisiaj przekopałam spbie 2 drzewka w ogrodzie w inne miejsce i poobcinalam suche krzaczki, drzewka i kwiaty i przesadzilam sobie kwiata bo mial za mokro 😁😆 ciężka praca i CIONSZ jak ta lala będzie.
haha noo fizyczna praca chyba najbardziej zajmuje glowe :D a ja tak w ogole sie zastanawialam jak to mozliwe ze ja jestem 5dpo i zapisalam sie na 8.07 a Ty dopiero co po owu i zapisalas sie na kilka dni wczesniej xD ale juz wiem ze Ty na 8dpo sie zapisujesz :D

reklama
Do góry