Tralalala25
Fanka BB :)
ło pani, o tym to już nawet nie wspominam xdja jeszcze przed owu a już mi się dłuży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ło pani, o tym to już nawet nie wspominam xdja jeszcze przed owu a już mi się dłuży
To ja wreszcie poczułam wolność! Zero tabsów, zero liczenia dni cyklu, zero oczekiwania owulacji, zero stymulacji i innych cudów. Wolność! Dawno tak nie miałamja jeszcze przed owu a już mi się dłuży
A ja od 1d po najchętniej wyslalabym domowników spać juz o 16 i siebie też. Dzisiaj przekopałam spbie 2 drzewka w ogrodzie w inne miejsce i poobcinalam suche krzaczki, drzewka i kwiaty i przesadzilam sobie kwiata bo mial za mokro ciężka praca i CIONSZ jak ta lala będzie.no to ja żyje normalnie, nie planuje dodtkowych zajęć Po prostu Przychodzą mi do głowy myśli, że bym siknęła i tyle
U mnie takie same skurczo-bóle, ale to na bank od dowcipnego proga :/No i git. Dzisiaj boli mnie miesiączkowo brzuch. Mam nadzieję, że to z powodu wzrostu progesteronu i pęknie wędrującego zapłodnionego już zarodka
haha noo fizyczna praca chyba najbardziej zajmuje glowe a ja tak w ogole sie zastanawialam jak to mozliwe ze ja jestem 5dpo i zapisalam sie na 8.07 a Ty dopiero co po owu i zapisalas sie na kilka dni wczesniej xD ale juz wiem ze Ty na 8dpo sie zapisujeszA ja od 1d po najchętniej wyslalabym domowników spać juz o 16 i siebie też. Dzisiaj przekopałam spbie 2 drzewka w ogrodzie w inne miejsce i poobcinalam suche krzaczki, drzewka i kwiaty i przesadzilam sobie kwiata bo mial za mokro ciężka praca i CIONSZ jak ta lala będzie.
Mam dokładnie tak samo,dopiero jakieś 3-4 dpo a ja już bym chciała wysikacte dni po owu tak się dłużą, staram się jakieś zajęcia sobie znajdować, ale to i tak gdzieś z tyłu głowy zawsze lata
O proszę brzmi pysznieA mi się zachciało "chamskiego" męskiego jedzenia. Robię gulasz ziemniak, cukinia, papryka, pieczarka, cebula, sos pomidorowy, kiełba, boczek, ziemniaczki
a jak juz dotrwasz do tego wysikiwania kresek to potem czekanie na pierwsza bete, na przyrost, na wizyte u lekarza…samo czekanie tylko xdMam dokładnie tak samo,dopiero jakieś 3-4 dpo a ja już bym chciała wysikac
O co Ci chodziTy to tylko o jednym
A Ty kiedy testujesz?U mnie takie same skurczo-bóle, ale to na bank od dowcipnego proga :/