reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
U mnie grzmi tak, że aż się wystraszyłam jednego walnięcia - kocham burze...

Ja kocham szparagi z bułką tartą i masełkiem, kalafiorka tak samo, gotowaną marchewkę z groszkiem 😋😋 fryty i ziemniaczki, kopytka i kluski śląskie 🫢

Zgadnijcie, kto wczoraj o 23 leżał z nogami na ścianie po seksie i nie poszedł nawet siusiu do rana 😁😄🤣😂
Jakbym czuła ze seksów dziś nie będzie, więc trzymałam cenny materiał 😉😆🤣😂
Jak to jest z tym trzymaniem nóg w gorze? Kiedyś na instagramie widziałam rolke jednej Pani ginekolog ze to mit i w żaden sposób nie pomaga w zajściu w ciąże 🙈😅

Ja też też kupiłam. Nie widziałam co z tym zrobić i zrobiłam omleta. Ostatecznie wydłubałam szparagi i zjadłam samą masę jajeczną, bo szparagi były ohydne. Więcej nie kupiłam 🤣
Ja ostatnio robiłam makaron taliagette w kremowym sosie z boczkiem, szparagami i szpinakiem. Pyszotka

To ja nie. Jak miałam 4 lata to akurat w czasie burzy siedziałam na kibelku i jebło u nas i zapalił się licznik od prądu! Od tego czasu mam traumę.
Byłam starsza niż ty o ok 8 lat jak miałam bliźniacza sytuacje. Zaczynała się burza. Jeszcze okno balkonowe było otwarte i piorun uderzył w nasz dom. Wyleciał gniazdkiem w kuchni. Upalił wtyczkę od radia, wtyczka została, kabel odrzuciło i ta kula przeturlała się przez kuchnie do salonu i wyleciała otwartym oknem. Oczywiście ja siedziałam na fotelu w salonie i wszystko widziałam. Od tej pory panicznie boje się burzy.
Ja mam z ikei markusa w kolorze biało szarym. Jest ładniutki, zgrabny i tani. Może nie jest super hiper ale dla mnie daje radę :)
Markusy mamy w biurze. Jutro idę do biura to będę sobie siedziała i testowała cały dzień, takie nowe, świeże, nie zasiedziane :)

Jak to jest z tym trzymaniem nóg w gorze? Kiedyś na instagramie widziałam rolke jednej Pani ginekolog ze to mit i w żaden sposób nie pomaga w zajściu w ciąże 🙈😅
Ja po prostu nie chciałam tego wypuścić tak na wszelki wypadek😄😁😆
Co do tego czy to mit czy nie, nie wiem, ile źródeł tyle zdań, nie zaszkodziło mi to może pomoże 😉😆

mój Stary też miał swego czasu ten fotel i o ile przyznam, że jest wygodny to jednak dla mnie jest paskudny 🥲 nie mogłam się doczekać, kiedy się go pozbędziemy 😅 bo niestety nie mamy osobnego biura w domu więc musiał stać w salonie lub w sypialni 🫣
Haha mój tez ma taki, wcześniej jeszcze miał wersje czerwona to już w ogóle nie mogłam na to patrzeć 😅 na szczęście ma własny pokój 😆

reklama
E tam o 23 to ja już tylko mogłam leżeć z tymi nogami w górze, zero innych obowiązków 😂🤣 mąż wrocił z łazienki i spytał tylko co ja odpitalam z tymi nogami 🫢🤭😂😂
U nas trzonowanie o 23 graniczy z cudem 😂 oboje marzymy tylko o spaniu,w skrajnych weekendowych przypadkach się udaje,ale mija 3 min i odcina nas do rana 😆 preferujemy godziny popołudniowe lub poranne,dlatego zazdroszczę 😜

Do góry