nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
to musiałby być zlot na świeżym powietrzuTo jak kiedyś zrobimy sobie zlot staraczkowy to ugotujemy stertę bobu, fasoli i szparagów i wszystkie będą zadowolone
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to musiałby być zlot na świeżym powietrzuTo jak kiedyś zrobimy sobie zlot staraczkowy to ugotujemy stertę bobu, fasoli i szparagów i wszystkie będą zadowolone
Jak to jest z tym trzymaniem nóg w gorze? Kiedyś na instagramie widziałam rolke jednej Pani ginekolog ze to mit i w żaden sposób nie pomaga w zajściu w ciążeU mnie grzmi tak, że aż się wystraszyłam jednego walnięcia - kocham burze...
Ja kocham szparagi z bułką tartą i masełkiem, kalafiorka tak samo, gotowaną marchewkę z groszkiem fryty i ziemniaczki, kopytka i kluski śląskie
Zgadnijcie, kto wczoraj o 23 leżał z nogami na ścianie po seksie i nie poszedł nawet siusiu do rana
Jakbym czuła ze seksów dziś nie będzie, więc trzymałam cenny materiał
Ja ostatnio robiłam makaron taliagette w kremowym sosie z boczkiem, szparagami i szpinakiem. PyszotkaJa też też kupiłam. Nie widziałam co z tym zrobić i zrobiłam omleta. Ostatecznie wydłubałam szparagi i zjadłam samą masę jajeczną, bo szparagi były ohydne. Więcej nie kupiłam
Byłam starsza niż ty o ok 8 lat jak miałam bliźniacza sytuacje. Zaczynała się burza. Jeszcze okno balkonowe było otwarte i piorun uderzył w nasz dom. Wyleciał gniazdkiem w kuchni. Upalił wtyczkę od radia, wtyczka została, kabel odrzuciło i ta kula przeturlała się przez kuchnie do salonu i wyleciała otwartym oknem. Oczywiście ja siedziałam na fotelu w salonie i wszystko widziałam. Od tej pory panicznie boje się burzy.To ja nie. Jak miałam 4 lata to akurat w czasie burzy siedziałam na kibelku i jebło u nas i zapalił się licznik od prądu! Od tego czasu mam traumę.
Markusy mamy w biurze. Jutro idę do biura to będę sobie siedziała i testowała cały dzień, takie nowe, świeże, nie zasiedzianeJa mam z ikei markusa w kolorze biało szarym. Jest ładniutki, zgrabny i tani. Może nie jest super hiper ale dla mnie daje radę
Ja po prostu nie chciałam tego wypuścić tak na wszelki wypadekJak to jest z tym trzymaniem nóg w gorze? Kiedyś na instagramie widziałam rolke jednej Pani ginekolog ze to mit i w żaden sposób nie pomaga w zajściu w ciąże
A ja mam zawsze coś do zrobienia i więcej niż 5 min nie poleżę,może powinnam obrać Twoją taktykę i nie marnować materiałuJa po prostu nie chciałam tego wypuścić tak na wszelki wypadek
Co do tego czy to mit czy nie, nie wiem, ile źródeł tyle zdań, nie zaszkodziło mi to może pomoże
Ja mam beżowy Millberget z ikei i jestem zadowolona, ale tez nie mam wielkich wymagańWiesz jak to z budżetem - zakładam jedno, co innego wychodzi dzięki za polecenia.
Jak będzie w wersji szarej/beżowej to pewnie się skuszę.
Haha mój tez ma taki, wcześniej jeszcze miał wersje czerwona to już w ogóle nie mogłam na to patrzeć na szczęście ma własny pokójmój Stary też miał swego czasu ten fotel i o ile przyznam, że jest wygodny to jednak dla mnie jest paskudny nie mogłam się doczekać, kiedy się go pozbędziemy bo niestety nie mamy osobnego biura w domu więc musiał stać w salonie lub w sypialni
E tam o 23 to ja już tylko mogłam leżeć z tymi nogami w górze, zero innych obowiązków mąż wrocił z łazienki i spytał tylko co ja odpitalam z tymi nogamiA ja mam zawsze coś do zrobienia i więcej niż 5 min nie poleżę,może powinnam obrać Twoją taktykę i nie marnować materiału
U nas trzonowanie o 23 graniczy z cudem oboje marzymy tylko o spaniu,w skrajnych weekendowych przypadkach się udaje,ale mija 3 min i odcina nas do rana preferujemy godziny popołudniowe lub poranne,dlatego zazdroszczęE tam o 23 to ja już tylko mogłam leżeć z tymi nogami w górze, zero innych obowiązków mąż wrocił z łazienki i spytał tylko co ja odpitalam z tymi nogami