reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
mój Stary też miał swego czasu ten fotel i o ile przyznam, że jest wygodny to jednak dla mnie jest paskudny 🥲 nie mogłam się doczekać, kiedy się go pozbędziemy 😅 bo niestety nie mamy osobnego biura w domu więc musiał stać w salonie lub w sypialni 🫣
No to my akurat mamy pomieszczenia biurowe, więc nie ma problemu ;)

Ja mam dwa (jeden z firmie, drugi w domu) Diablo Chairs X-horn. Taki:
Zobacz załącznik 1541391
Bardzo polecam. Chyba mieści się w Twoim budżecie. Poduszka pod plecy jest spoko. Tą pod głowę mam założoną rogami do dołu i też jest spoko. Fajna regulacja.
Mój chłop też ma fotel tej firmy (inny model) i też jest zadowolony. Mamy je już ładnych kilka lat i nic się nie dzieje.
To ja odwrotnie.... mieliśmy te fotele i po roku je oddaliśmy. Skóra popękana na siedzisku, zbite siedzisko, odhylanie słabo działało... no nie. Teraz mamy takie pro kregoslupowe i jest ekstra. Odpoczywamy siedząc.

ale pierdolnął grzmot u mnie 😱

U mnie grzmi tak, że aż się wystraszyłam jednego walnięcia - kocham burze...

Ja kocham szparagi z bułką tartą i masełkiem, kalafiorka tak samo, gotowaną marchewkę z groszkiem 😋😋 fryty i ziemniaczki, kopytka i kluski śląskie 🫢

Zgadnijcie, kto wczoraj o 23 leżał z nogami na ścianie po seksie i nie poszedł nawet siusiu do rana 😁😄🤣😂
Jakbym czuła ze seksów dziś nie będzie, więc trzymałam cenny materiał 😉😆🤣😂

reklama
pewnie tak, pierwszy raz w ogóle robiłam. Sama spróbowałam i myślałam że się porzygam 🤣 później się okazało że za mało obcięłam i rozgotowalam 🤣🤣 nigdy więcej nie kupiłam 🙈

Ja kiedyś też kupiłam. Nie widziałam co z tym zrobić i zrobiłam omleta. Ostatecznie wydłubałam szparagi i zjadłam samą masę jajeczną, bo szparagi były ohydne. Więcej nie kupiłam 🤣

Ostatnia edycja:
Do góry