Kejcik
Fanka BB :)
i śledzie i marynowane grzyby kocham!ja po ćwiczeniach najadłam się śledzi. Uważam, że śledzie to pokarm pyszny i obrzydliwy jednocześnie. Tak samo jak marynowane grzyby.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i śledzie i marynowane grzyby kocham!ja po ćwiczeniach najadłam się śledzi. Uważam, że śledzie to pokarm pyszny i obrzydliwy jednocześnie. Tak samo jak marynowane grzyby.
A nie dodałam, że ten licznik był w łazience!Oooo.... wiesz, po takich doświadczeniach pewnie też bym srała w pory![]()
Ble, nienawidzę śledzi.i śledzie i marynowane grzyby kocham!
mój Stary też miał swego czasu ten fotel i o ile przyznam, że jest wygodny to jednak dla mnie jest paskudnyJa mam dwa (jeden z firmie, drugi w domu) Diablo Chairs X-horn. Taki:
Zobacz załącznik 1541391
Bardzo polecam. Chyba mieści się w Twoim budżecie. Poduszka pod plecy jest spoko. Tą pod głowę mam założoną rogami do dołu i też jest spoko. Fajna regulacja.
Mój chłop też ma fotel tej firmy (inny model) i też jest zadowolony. Mamy je już ładnych kilka lat i nic się nie dzieje.
Ja mam z Bemondi Ergo 600, jest naprawde swietny. Teraz kosztuje 1600 pln, skoro budzet wyzszy to tez podsylamWiesz jak to z budżetem - zakładam jedno, co innego wychodzidzięki za polecenia.
Jak będzie w wersji szarej/beżowej to pewnie się skuszę.
dobra, przyjmę jakiś fajny przepis i może się odważePoratujemy Cię jakimś dobrym przepisem. Kup zielone, w miarę cienkie![]()
Ojjj śledzie nieeee , ja kategorycznie jestem na nieja po ćwiczeniach najadłam się śledzi. Uważam, że śledzie to pokarm pyszny i obrzydliwy jednocześnie. Tak samo jak marynowane grzyby.
Ja w ogóle nie gotuję. Obrywam twarde dupki, a nie obcinam bo wtedy same się łamią i zostaje ta najsmaczniejsza część. Wrzucam do piekarnika na 200 stopni na 20 minut, polewam oliwa i sole. Niektórzy owijają też boczkiemnie wiem czy się odważemusiałby mi je ktoś ugotować to wtedy spróbuję a tak to chyba nie będę ryzykować
![]()
nienawidzę śledzi ani grzybów, w ogóle ryb nie lubię ale pieczarki w każdej postacii śledzie i marynowane grzyby kocham!