reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Ja mam dwa (jeden z firmie, drugi w domu) Diablo Chairs X-horn. Taki:
Zobacz załącznik 1541391
Bardzo polecam. Chyba mieści się w Twoim budżecie. Poduszka pod plecy jest spoko. Tą pod głowę mam założoną rogami do dołu i też jest spoko. Fajna regulacja.
Mój chłop też ma fotel tej firmy (inny model) i też jest zadowolony. Mamy je już ładnych kilka lat i nic się nie dzieje.
mój Stary też miał swego czasu ten fotel i o ile przyznam, że jest wygodny to jednak dla mnie jest paskudny 🥲 nie mogłam się doczekać, kiedy się go pozbędziemy 😅 bo niestety nie mamy osobnego biura w domu więc musiał stać w salonie lub w sypialni 🫣

nie wiem czy się odważe 🙈 musiałby mi je ktoś ugotować to wtedy spróbuję a tak to chyba nie będę ryzykować 🤣
Ja w ogóle nie gotuję. Obrywam twarde dupki, a nie obcinam bo wtedy same się łamią i zostaje ta najsmaczniejsza część. Wrzucam do piekarnika na 200 stopni na 20 minut, polewam oliwa i sole. Niektórzy owijają też boczkiem 😊

reklama
Nienawidzę śledzi i grzybów marynowanych bo są obślizgłe brrr. Przypomina się wtedy sytuacja jak byłam taka 10 latka i wracałam w japonkach po burzy w nocy do domu na wsi. Dochodzę do domu, zapala się światło a na mojej stopie wielki przyklejony brązowy ślimak, taki bez muszli. Myślałam ze się porzygam i popłacze jednoczenie. Brrrr

Do góry