Kotciara
Moderator
Trzymam kciuki abyś jutro zobaczyła imponujący skok temperaturyA u mnie? Bo mój mąż dziś wyjechał pod granicę, nagły wyjazd i koniec sexów I jeszcze martwić się będę o niego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki abyś jutro zobaczyła imponujący skok temperaturyA u mnie? Bo mój mąż dziś wyjechał pod granicę, nagły wyjazd i koniec sexów I jeszcze martwić się będę o niego
Właśnie to zrobiłam. Ale przypałTego Ci nie powiem, może napisz do gin?
Myślisz, że odpisze dzisiaj albo jutro?Właśnie to zrobiłam. Ale przypał
Nie mam pojęciaMyślisz, że odpisze dzisiaj albo jutro?
trening w deszczu liczy się za 2świat nie chce, żebym była aktywna fizycznie.
Poszłam biegać. Złapał mnie deszcz. Ale biegłam dalej niczym sportowiec, myśląc, ze zaraz przejdzie. Ale padało dalej to wróciłam. Przestało.
ja piję jedna dziennie, ale ja piję słaba bo z jednej łyżeczkiJa pracuję w 100% stacjonarne- obsługa ludzi, to na zdalne nie mogę sobie pozwolić Mąż mnie namawia, żebym się kiedyś przebranżowiła, on zdalnie, ja zdalnie, kupujemy kampera, pracujemy i przy okazji zwiedzamy świat
Może kiedyś…
Dziewczyny, czy jak bierzecie inozytol, to pijecie kawę? Wujek Google powiedział, że kawa osłabia jego wchłanianie właśnie i tak sie zastanawiam, czy można pić, czy jednak nie?
Trudno powiedzieć u mnie juz tak ciemniał w 9dc a ściemniał dopiero jak należy 18dcLaski nie wiem co tu się wydarza, ale te paski ciemnieją... Jestem 10 dpo. Owulacje mam zwykle 17 dpo, nawet nie zdążyłam zacząć mierzyć temperatury. Mam do podania 7 dni przed owulacja Accofil, ale tu chyba ta owulka będzie zdecydowanie wczesniej. Nie wiem, co myślicie?
Super, wyniki męża poprawione jajowody drożne, teraz tylko trzonować i czekać na ciążeDrożność dobrze - jajowody były drożne, nieskrecone, płyn swobodnie przepłynął, tylko trochę bolało. Na lewym jajniku jest pęcherzyk 16mm, lekarka powiedziała że piątek/sobota może pęknąć. Teraz to już musi być dobrze.