reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Ja pracuję w 100% stacjonarne- obsługa ludzi, to na zdalne nie mogę sobie pozwolić 🥲 Mąż mnie namawia, żebym się kiedyś przebranżowiła, on zdalnie, ja zdalnie, kupujemy kampera, pracujemy i przy okazji zwiedzamy świat 🥹
Może kiedyś… 😅
Dziewczyny, czy jak bierzecie inozytol, to pijecie kawę? Wujek Google powiedział, że kawa osłabia jego wchłanianie właśnie i tak sie zastanawiam, czy można pić, czy jednak nie? 🤔
ja piję jedna dziennie, ale ja piję słaba bo z jednej łyżeczki 😉

Laski nie wiem co tu się wydarza, ale te paski ciemnieją... Jestem 10 dpo. Owulacje mam zwykle 17 dpo, nawet nie zdążyłam zacząć mierzyć temperatury. Mam do podania 7 dni przed owulacja Accofil, ale tu chyba ta owulka będzie zdecydowanie wczesniej. Nie wiem, co myślicie?
Trudno powiedzieć u mnie juz tak ciemniał w 9dc a ściemniał dopiero jak należy 18dc

Ja jeszcze wtrącę temat z praca zdalna. Mam ta przyjemność pracować w dziale naszej firmy gdzie pracuje w 100% zdalnie. Inni nie maja tego szczęścia i jestem nazwana vipem z tego tytułu. Mam fajne miejsce do pracy z domu, ale ciagle miałam na tapecie kupno fotela. Aktualnie mam zwykle krzesło. No i dwukrotnie odciągnęła mnie od zakupu ciaza. Teraz to pierdole. Zamawiam ten fotel.
Do biura mam całkiem fajny dojazd i bywam w nim raz na jakiś czas. Wypić rzeczona kawe z ekspresu (tak mam w domu, przeprosiny prezent od teściowej, ale leży w pudełku. Dla jednej kawy dziennie nie chce mi się trzymać takiego klocka na blacie, wymieniać filtrów i wszystkiego co z tym związane) oraz dla ludzi. Bo ludzi to my mamy w biurze ekstra. Bardzo kameralny oddział jak na nasza firmę. ;)

reklama
Drożność dobrze - jajowody były drożne, nieskrecone, płyn swobodnie przepłynął, tylko trochę bolało. Na lewym jajniku jest pęcherzyk 16mm, lekarka powiedziała że piątek/sobota może pęknąć. Teraz to już musi być dobrze.
Super, wyniki męża poprawione jajowody drożne, teraz tylko trzonować i czekać na ciąże🙂

Do góry