reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Rozwinę jeszcze myśl aby nakreślić dlaczego ja to tak widzę - teoretycznie skok temperatury o minimum 0,2 stopnia to jedno, ale po owulacji powinny być minimum 3 wyższe temperatury (a u ciebie jest spadek) i w II fazie cyklu ta wyższa temperatura powinna się utrzymywać. Zresztą jak wprowadzisz ileś tam temperatur do Premom, to w aplikacji pojawi się pozioma kreska która jakby rozdzieli temperatury I i II fazy cyklu. Dlatego ja tak uważam, ale jest na tym forum dużo innych osób z większym doświadczeniem z wykresami 😔
Oto moje przykładowe wykresy, aby troszkę bardziej zobrazować jak to wygląda:
U mnie we flo ta owulacja zaznaczona to tak przez apkę, ja nie wpisywałam pozytywnego owulaka bo chciałam zeby sama sobie po tempce określiła, dziś po wczorajszej fali śluzu rozciągliwego mam kremowy, juz nie jest to śluz płodny, więc owulkę obstawiam dziś lub wczoraj. Myślę, że tempka jutro skoczy w gorę, co ciekawe chyba nigdy tak nisko mi jeszcze w płodne nie spadła.

reklama
Masakra z tymi lekami. Jaki zjebany organizm mi się trafil😭
adam sandler shut up GIF

You Are Wonderful GIF

reklama
Do góry