Kotciara
Moderator
Według mnie, patrząc na ten wykres to owulki nie byłoAlbo mam takie chujowe temperatury albo nie umiem odczytywac… owulka byla? Wg temperatury? I wg was? uroslo i spadlo powoli….
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Według mnie, patrząc na ten wykres to owulki nie byłoAlbo mam takie chujowe temperatury albo nie umiem odczytywac… owulka byla? Wg temperatury? I wg was? uroslo i spadlo powoli….
Przede wszystkim unikać gorących kąpieliNo wiesz, lekarz to mi żadnych zaleceń nie dał oprócz tony leków i żeby długich podróży i dźwigania unikać. Koleżanka tu z kreseczek, też po invitro pisała, żeby stopy ciepłe były. To akurat pogoda mi sprzyja Ciągle coś czytam, to głównie piszą, żeby się nie stresować (tiaaa jasne) i nie forsować. Aktywność jest ok i ja sporo łażę, bo mam sentymentalną podróż będąc w Łodzi Ale jak czuję, że jestem zmęczona to wracam ze spaceru taksą
Dziekuje Ci za slowa wasparcia pierwszy raz od poczatku staran poczulam bezsilnosc. Jutro zadzwonie do kliniki/lekarza i sprobuje sie dowiedziec co i jak.Bardzo mi przykro, trzymałam mocno kciuki za Ciebie. tulę
Po nieudanej iui lekarz zalecał mi się zgłosić na wizytę do 5 dc. Aczkolwiek nie wiem czy tak samo ma się to do wizyty w kierunku invitro.
Mierzysz o tej samej godzinie zawsze, w pochwie, bez wstawania i wyspana ?Ogolnie nie mam ogromnego skoku w wykresie po owulacji, w zadnym wykresie, mam skoki o okolo 0,2 czasem wiecej, wiec albo owulaki kłamią i nie mam owulki albo cos musi byc nie tak…. To poprzednie wykresy i owulaki z tego cyklu
Tak, bez wstawania, godzina 7 zazwyczaj, czasem plus minus maks 20 minut.Mierzysz o tej samej godzinie zawsze, w pochwie, bez wstawania i wyspana ?
U mnie też niewesoło. Z mamą zawsze miałam pod górkę, jak byłam mała, to chyba ją testowałam na ile będzie zabiegać o naszą relację, ale szybko się poddała i praktycznie mnie nigdy nie znała. Nawet o okresie z nią nie rozmawiałam. Jak już byłam dorosła wyszła za mąż. Nasze relacje się też posypały, bo on często gada niestworzone rzeczy a ja nie lubię słuchać bzdur. Zdanie też ma inne niż moje na każdy temat, a teraz jest nawet chamski dla mnie. Postanowiłam zerwać z nimi kontakt. W niedzielę przyjechała mama na chwilę, to skorzystałam i powiedziałam jej co mnie boli, ale ona chyba tego nie rozumie. Zawsze odpowiada, że tak nie było, że wymyślam albo coś w tym stylu. Odpowiedziałam jej, że nawet jesli tak coś nie było, to ja tak to czułam. Myślę że i tak ta rozmowa była jak grochem o ścianę. Raczej tam już się nie pojawię u niej, może od wielkiego dzwonu. Jak chce niech przyjedzie, ale ja u niej czuję się jak intruz. Na dodatek nie lubi mojego męża, więc ... Kocham ją bo to mija mama, ale wszystko ma swoje granice. Zwyczajnie przestałam się nią przejmować i jej emocjonalnymi szantażami.Twoja wypowiedź mogłaby być moją wypowiedzią xD wszystko tak samo
Szczerze mówiąc to dla mnie żaden z tych wykresów nie wskazuje owulacjiOgolnie nie mam ogromnego skoku w wykresie po owulacji, w zadnym wykresie, mam skoki o okolo 0,2 czasem wiecej, wiec albo owulaki kłamią i nie mam owulki albo cos musi byc nie tak…. To poprzednie wykresy i owulaki z tego cyklu