reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
No wiesz, lekarz to mi żadnych zaleceń nie dał oprócz tony leków i żeby długich podróży i dźwigania unikać. Koleżanka tu z kreseczek, też po invitro pisała, żeby stopy ciepłe były. To akurat pogoda mi sprzyja ;) Ciągle coś czytam, to głównie piszą, żeby się nie stresować (tiaaa jasne) i nie forsować. Aktywność jest ok i ja sporo łażę, bo mam sentymentalną podróż będąc w Łodzi :) Ale jak czuję, że jestem zmęczona to wracam ze spaceru taksą 😂
Przede wszystkim unikać gorących kąpieli

Bardzo mi przykro, trzymałam mocno kciuki za Ciebie. tulę🥺
Po nieudanej iui lekarz zalecał mi się zgłosić na wizytę do 5 dc. Aczkolwiek nie wiem czy tak samo ma się to do wizyty w kierunku invitro.
Dziekuje Ci za slowa wasparcia 😪 pierwszy raz od poczatku staran poczulam bezsilnosc. Jutro zadzwonie do kliniki/lekarza i sprobuje sie dowiedziec co i jak.

Ogolnie nie mam ogromnego skoku w wykresie po owulacji, w zadnym wykresie, mam skoki o okolo 0,2 czasem wiecej, wiec albo owulaki kłamią i nie mam owulki albo cos musi byc nie tak…. To poprzednie wykresy i owulaki z tego cyklu

Załączniki

• IMG_9103.png
    IMG_9103.png
    72,9 KB · Wyświetleń: 41
  • IMG_9104.png
    IMG_9104.png
    79,2 KB · Wyświetleń: 43
  • IMG_9105.png
    IMG_9105.png
    313,9 KB · Wyświetleń: 43
Mierzysz o tej samej godzinie zawsze, w pochwie, bez wstawania i wyspana ? :)
Tak, bez wstawania, godzina 7 zazwyczaj, czasem plus minus maks 20 minut.
Dzis piersi pobolewają, jak w poprzednich cyklach, zawsze 3/4 dni po rzekomej owulce. Aaa i w niedziele wjechał paracetamol 2 tabsy🧐

Ostatnia edycja:
Twoja wypowiedź mogłaby być moją wypowiedzią xD wszystko tak samo
U mnie też niewesoło. Z mamą zawsze miałam pod górkę, jak byłam mała, to chyba ją testowałam na ile będzie zabiegać o naszą relację, ale szybko się poddała i praktycznie mnie nigdy nie znała. Nawet o okresie z nią nie rozmawiałam. Jak już byłam dorosła wyszła za mąż. Nasze relacje się też posypały, bo on często gada niestworzone rzeczy a ja nie lubię słuchać bzdur. Zdanie też ma inne niż moje na każdy temat, a teraz jest nawet chamski dla mnie. Postanowiłam zerwać z nimi kontakt. W niedzielę przyjechała mama na chwilę, to skorzystałam i powiedziałam jej co mnie boli, ale ona chyba tego nie rozumie. Zawsze odpowiada, że tak nie było, że wymyślam albo coś w tym stylu. Odpowiedziałam jej, że nawet jesli tak coś nie było, to ja tak to czułam. Myślę że i tak ta rozmowa była jak grochem o ścianę. Raczej tam już się nie pojawię u niej, może od wielkiego dzwonu. Jak chce niech przyjedzie, ale ja u niej czuję się jak intruz. Na dodatek nie lubi mojego męża, więc ... Kocham ją bo to mija mama, ale wszystko ma swoje granice. Zwyczajnie przestałam się nią przejmować i jej emocjonalnymi szantażami.

reklama
Ogolnie nie mam ogromnego skoku w wykresie po owulacji, w zadnym wykresie, mam skoki o okolo 0,2 czasem wiecej, wiec albo owulaki kłamią i nie mam owulki albo cos musi byc nie tak…. To poprzednie wykresy i owulaki z tego cyklu
Szczerze mówiąc to dla mnie żaden z tych wykresów nie wskazuje owulacji 😐
Edit: ale niech wypowiedzą się tez inne osoby

Do góry