reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Ja jeszcze wtrącę temat z praca zdalna. Mam ta przyjemność pracować w dziale naszej firmy gdzie pracuje w 100% zdalnie. Inni nie maja tego szczęścia i jestem nazwana vipem z tego tytułu. Mam fajne miejsce do pracy z domu, ale ciagle miałam na tapecie kupno fotela. Aktualnie mam zwykle krzesło. No i dwukrotnie odciągnęła mnie od zakupu ciaza. Teraz to pierdole. Zamawiam ten fotel.
Do biura mam całkiem fajny dojazd i bywam w nim raz na jakiś czas. Wypić rzeczona kawe z ekspresu (tak mam w domu, przeprosiny prezent od teściowej, ale leży w pudełku. Dla jednej kawy dziennie nie chce mi się trzymać takiego klocka na blacie, wymieniać filtrów i wszystkiego co z tym związane) oraz dla ludzi. Bo ludzi to my mamy w biurze ekstra. Bardzo kameralny oddział jak na nasza firmę. ;)
Jaki fotel? Pochwal się :)

Jaką wolicie fasolke szparagową, tą wąską czy szeroką? Bo ja wole tą wąską.
Zastanawiam się, czy tylko ja mam takie wymagania😁

reklama
Do góry