Kejcik
Fanka BB :)
ja też nie ale za to fasolki szparagowej z bułką tartą i masłem mogę zeżreć całą taczkęNie czaję bobu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też nie ale za to fasolki szparagowej z bułką tartą i masłem mogę zeżreć całą taczkęNie czaję bobu
Haha no to w nocy pożałuje, że nie zjadłNajem się i pójdę spać, trudno kołdra będzie fruwać w nocy
Nie mam wspólnika, bo mój mąż nie lubi, więcej dla mnie
Jaki fotel? Pochwal sięJa jeszcze wtrącę temat z praca zdalna. Mam ta przyjemność pracować w dziale naszej firmy gdzie pracuje w 100% zdalnie. Inni nie maja tego szczęścia i jestem nazwana vipem z tego tytułu. Mam fajne miejsce do pracy z domu, ale ciagle miałam na tapecie kupno fotela. Aktualnie mam zwykle krzesło. No i dwukrotnie odciągnęła mnie od zakupu ciaza. Teraz to pierdole. Zamawiam ten fotel.
Do biura mam całkiem fajny dojazd i bywam w nim raz na jakiś czas. Wypić rzeczona kawe z ekspresu (tak mam w domu, przeprosiny prezent od teściowej, ale leży w pudełku. Dla jednej kawy dziennie nie chce mi się trzymać takiego klocka na blacie, wymieniać filtrów i wszystkiego co z tym związane) oraz dla ludzi. Bo ludzi to my mamy w biurze ekstra. Bardzo kameralny oddział jak na nasza firmę.
oooo Pani, fasolka szparagowa to życie!ja też nie ale za to fasolki szparagowej z bułką tartą i masłem mogę zeżreć całą taczkę
KochamNie czaję bobu
Ooo też bym opanowała, nawet samą bez bułki polaną masełkiem i posolonąja też nie ale za to fasolki szparagowej z bułką tartą i masłem mogę zeżreć całą taczkę
Kocham fasolkę szparagową w takim wydaniu bób jak miałam swój i zrobiłam go z masełkiem i koperkiem był całkiem dobry, a ten kupny - fujka.ja też nie ale za to fasolki szparagowej z bułką tartą i masłem mogę zeżreć całą taczkę
Pożałuje, jak się rano koło mnie obudziHaha no to w nocy pożałuje, że nie zjadł
też uwielbiam a bob dla mnie nie ma smaku, raz spróbowalam i to nie dla mnieja też nie ale za to fasolki szparagowej z bułką tartą i masłem mogę zeżreć całą taczkę