królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
A u mnie? Bo mój mąż dziś wyjechał pod granicę, nagły wyjazd i koniec sexów I jeszcze martwić się będę o niegoWedług mnie, patrząc na ten wykres to owulki nie było
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A u mnie? Bo mój mąż dziś wyjechał pod granicę, nagły wyjazd i koniec sexów I jeszcze martwić się będę o niegoWedług mnie, patrząc na ten wykres to owulki nie było
Ja już zgłupiałam…. nie mam w tym doświadczenia żadnego…A u mnie? Bo mój mąż dziś wyjechał pod granicę, nagły wyjazd i koniec sexów I jeszcze martwić się będę o niego
co ja piszę ja pizgam. 10 dcLaski nie wiem co tu się wydarza, ale te paski ciemnieją... Jestem 10 dpo. Owulacje mam zwykle 17 dpo, nawet nie zdążyłam zacząć mierzyć temperatury. Mam do podania 7 dni przed owulacja Accofil, ale tu chyba ta owulka będzie zdecydowanie wczesniej. Nie wiem, co myślicie?
Ja bym obstawiała, że na pewno wcześniej, jeżeli u ciebie jest tak, że kreski ciemnieją stopniowoLaski nie wiem co tu się wydarza, ale te paski ciemnieją... Jestem 10 dpo. Owulacje mam zwykle 17 dpo, nawet nie zdążyłam zacząć mierzyć temperatury. Mam do podania 7 dni przed owulacja Accofil, ale tu chyba ta owulka będzie zdecydowanie wczesniej. Nie wiem, co myślicie?
Kurka wodna, nie wiem co teraz poradzić.Ja bym obstawiała, że na pewno wcześniej, jeżeli u ciebie jest tak, że kreski ciemnieją stopniowo
Kurde a ja już muślałam, że to cionsz kolejny bo widzę zdjęcie testu w załączniku, a napisałaś 10dpo
Tego Ci nie powiem, może napisz do gin?Kurka wodna, nie wiem co teraz poradzić.
Bo zjebałam w takim razie podanie tego Accofilu
Czy teraz po prostu te pierwszą dawkę pominąć? I podać jedną po owulacji?
Nie wiem serio co mam tu zrobić
Rozwinę jeszcze myśl aby nakreślić dlaczego ja to tak widzę - teoretycznie skok temperatury o minimum 0,2 stopnia to jedno, ale po owulacji powinny być minimum 3 wyższe temperatury (a u ciebie jest spadek) i w II fazie cyklu ta wyższa temperatura powinna się utrzymywać. Zresztą jak wprowadzisz ileś tam temperatur do Premom, to w aplikacji pojawi się pozioma kreska która jakby rozdzieli temperatury I i II fazy cyklu. Dlatego ja tak uważam, ale jest na tym forum dużo innych osób z większym doświadczeniem z wykresamiSzczerze mówiąc to dla mnie żaden z tych wykresów nie wskazuje owulacji
Edit: ale niech wypowiedzą się tez inne osoby