reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
@LadyCaro proszę o wpisanie negatywu, dziś robiłam betę, ujemna takze okres przyjdzie lada dzień po odłożeniu proga.
W lipcu chce przystąpic do invitro lub zaczac procedure (4 nieudane iui), wiecie może którego dnia nowego cyklu najlepiej zgłosić się do kliniki? W trakcie czy juz po okresie?
Bardzo mi przykro, trzymałam mocno kciuki za Ciebie. tulę🥺
Po nieudanej iui lekarz zalecał mi się zgłosić na wizytę do 5 dc. Aczkolwiek nie wiem czy tak samo ma się to do wizyty w kierunku invitro.

Albo mam takie chujowe temperatury albo nie umiem odczytywac… owulka byla? Wg temperatury? I wg was? :) uroslo i spadlo powoli…. 🧐

Załączniki

• IMG_9101.png
    IMG_9101.png
    64,1 KB · Wyświetleń: 57
jeeny ja tez w brzuchu czuje ciagle jakbym dopiero co sie najadla i mam problem bo ciagle chce mi sie jesc, wiec czuje sie jak balon jakis po prostu xdd i najchetniej nie wstawalabym dzisiaj z kanapy, tak mi sie spac chce 🥱
U mnie 1-3 DPO i dokładnie takie same objawy,brzuch jak balon,spanko i kłucie obu jajników boli prawie jak na okres 😅 główka pracuje

Ja pracuję w 100% stacjonarne- obsługa ludzi, to na zdalne nie mogę sobie pozwolić 🥲 Mąż mnie namawia, żebym się kiedyś przebranżowiła, on zdalnie, ja zdalnie, kupujemy kampera, pracujemy i przy okazji zwiedzamy świat 🥹
Może kiedyś… 😅
Dziewczyny, czy jak bierzecie inozytol, to pijecie kawę? Wujek Google powiedział, że kawa osłabia jego wchłanianie właśnie i tak sie zastanawiam, czy można pić, czy jednak nie? 🤔

Ja pracuję w 100% stacjonarne- obsługa ludzi, to na zdalne nie mogę sobie pozwolić 🥲 Mąż mnie namawia, żebym się kiedyś przebranżowiła, on zdalnie, ja zdalnie, kupujemy kampera, pracujemy i przy okazji zwiedzamy świat 🥹
Może kiedyś… 😅
Dziewczyny, czy jak bierzecie inozytol, to pijecie kawę? Wujek Google powiedział, że kawa osłabia jego wchłanianie właśnie i tak sie zastanawiam, czy można pić, czy jednak nie? 🤔
tez slyszalam ostatnio o tym, ze kawa moze uposledzac wchlanianie supli, wiec robie teraz 2-3h przerwy pomiedzy kawa i suplami :)

reklama
Do góry