Sunflowerxxx
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykro, trzymałam mocno kciuki za Ciebie. tulę@LadyCaro proszę o wpisanie negatywu, dziś robiłam betę, ujemna takze okres przyjdzie lada dzień po odłożeniu proga.
W lipcu chce przystąpic do invitro lub zaczac procedure (4 nieudane iui), wiecie może którego dnia nowego cyklu najlepiej zgłosić się do kliniki? W trakcie czy juz po okresie?
U mnie 1-3 DPO i dokładnie takie same objawy,brzuch jak balon,spanko i kłucie obu jajników boli prawie jak na okres główka pracujejeeny ja tez w brzuchu czuje ciagle jakbym dopiero co sie najadla i mam problem bo ciagle chce mi sie jesc, wiec czuje sie jak balon jakis po prostu xdd i najchetniej nie wstawalabym dzisiaj z kanapy, tak mi sie spac chce
tez slyszalam ostatnio o tym, ze kawa moze uposledzac wchlanianie supli, wiec robie teraz 2-3h przerwy pomiedzy kawa i suplamiJa pracuję w 100% stacjonarne- obsługa ludzi, to na zdalne nie mogę sobie pozwolić Mąż mnie namawia, żebym się kiedyś przebranżowiła, on zdalnie, ja zdalnie, kupujemy kampera, pracujemy i przy okazji zwiedzamy świat
Może kiedyś…
Dziewczyny, czy jak bierzecie inozytol, to pijecie kawę? Wujek Google powiedział, że kawa osłabia jego wchłanianie właśnie i tak sie zastanawiam, czy można pić, czy jednak nie?
Dziękuję! Nie piję w pracy kawy, jakoś mi jej nie brakuje, ale w domku, taka swoja z ekspresu…. Napiłoby siętez slyszalam ostatnio o tym, ze kawa moze uposledzac wchlanianie supli, wiec robie teraz 2-3h przerwy pomiedzy kawa i suplami
ja pije kawe rano do sniadania ok 9, pozniej po 12 biore suple i druga kawa o 15-16Dziękuję! Nie piję w pracy kawy, jakoś mi jej nie brakuje, ale w domku, taka swoja z ekspresu…. Napiłoby się
To pójdę tym tokiem, że będę robiła kilkugodzinny odstępja pije kawe rano do sniadania ok 9, pozniej po 12 biore suple i druga kawa o 15-16
osz kurna, najgorzejTo pójdę tym tokiem, że będę robiła kilkugodzinny odstęp
Kurde, No typowo, abstynencja trwa, bo w pt badanie nasienia, a tu śluz się zaczyna XD chyba kicha w tym miesiącu XD