reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Morfologia była 0, teraz 8%. Koncentracja 9mln, jest 48mln. Wcześniej ilość 40mln, a teraz 216mln, wcześniej ruch szybki 5%, a jest 23%. Ruch całkowity postępowy było ok. 17-18%, teraz 38%. Może jak dodamy do tego dzisiejsze udrożnienie jajowodów to się uda.
a mąż wtedy nie był po jakiejś infekcji czy coś? Bo to aż nieprawdopodobne, zeby aż tak poszybowały

reklama
Szalona. Matematyka 😱
Masz coś do matematyki? 🤣🤣🤣
roc nation boxing GIF by Yandel

A napierdala na mnie jak można w księgowości pracować 🤣
Bo ja preferuję zastosowanie praktycznie matematyki :D
W końcu ktoś musi liczyć, żeby hale i inne dziwne wytwory architektów się nie zawalały :D

A tak w ogóle to gdyby nie matma i udzielanie korków to byłoby mi ciężko finansowo na studiach. Rodzice akurat mieli wtedy ciężki czas, na dodatek byli po rozwodzie, więc szału nie było. Później przeniosłam się na wyższy lvl czyli korki z matmy i przedmiotów pokrewnych na poziomie akademickim. I już pozwoliło mi żyć komfortowo w Pyrlandii :D

reklama
Bo ja preferuję zastosowanie praktycznie matematyki :D
W końcu ktoś musi liczyć, żeby hale i inne dziwne wytwory architektów się nie zawalały :D

A tak w ogóle to gdyby nie matma i udzielanie korków to byłoby mi ciężko finansowo na studiach. Rodzice akurat mieli wtedy ciężki czas, na dodatek byli po rozwodzie, więc szału nie było. Później przeniosłam się na wyższy lvl czyli korki z matmy i przedmiotów pokrewnych na poziomie akademickim. I już pozwoliło mi żyć komfortowo w Pyrlandii :D
Ktoś w końcu musi liczyć czy te hale generują przychody czy tylko koszty i czy zarabiamy na tym interesie czy dokładamy 😅

Do góry