Avy
Fanka BB :)
Nie wierzę w to!Na pewno są takie ewenementy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wierzę w to!Na pewno są takie ewenementy
Rozumiem. Rozumiem, ze ktos może chcieć mniej niż ja. Natomiast mnie bardzo uskrzydlają i napawają nadzieja posty dziewczyn po in vitro, zwłaszcza te którym nie udał sie 1,2,3 transfer tylko 6 czy 9. A jeszcze wieksza, że np po nie udanym transferze kolejny cykl to naturalna ciąża.tak, zgadzam się, poddałam się. Nie mam co się obrażać bo taka jest prawda i tego nie ukrywam.
Nie chce nic badać, wręcz mnie odrzuca od tego. Nie mam siły, nie mam nadziei, nie mam weny.
Ja też...Nie wierzę w to!
Ja na pewno nie wytrzymałabym psychicznie do tego 6 czy 9 transferu... Nie wiem jak silny musi być ktoś kto przez to przechodzi.Rozumiem. Rozumiem, ze ktos może chcieć mniej niż ja. Natomiast mnie bardzo uskrzydlają i napawają nadzieja posty dziewczyn po in vitro, zwłaszcza te którym nie udał sie 1,2,3 transfer tylko 6 czy 9. A jeszcze wieksza, że np po nie udanym transferze kolejny cykl to naturalna ciąża.
to powiem Ci, ze w tym momencie to mnie żadna ciąża nie napawa nadzieją. Wcześniej sprawiały ból, teraz cieszę się, że komuś się udało. Ale wiem, ze mi się to nie zdarzy. To wszystko zdarza się innym ludziom. Nie mi.Rozumiem. Rozumiem, ze ktos może chcieć mniej niż ja. Natomiast mnie bardzo uskrzydlają i napawają nadzieja posty dziewczyn po in vitro, zwłaszcza te którym nie udał sie 1,2,3 transfer tylko 6 czy 9. A jeszcze wieksza, że np po nie udanym transferze kolejny cykl to naturalna ciąża.
jaki wybrałaś?w ogóle wybrałam telefon sobie w końcu i chciałam, zeby Stary kupił go stacjonarnie ale oczywiście nigdzie go nie ma, tylko z ekspozycji. Fajnie
jaki wybrałaś?
Team XiaomiXiaomi Redmi Note 10 Pro
Nie wiem ile trzeba mieć w sobie siły, ale są pary które się tego podejmująJa na pewno nie wytrzymałabym psychicznie do tego 6 czy 9 transferu... Nie wiem jak silny musi być ktoś kto przez to przechodzi.
A ja zapewne będę testowała od 8 dpow ogóle na licpowe testowanie zapisuje się po terminie okresu i mam plan wytrwać