reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
a teraz już nie robię owulaków bo nie ma to zadnego znaczenia. Owulki są, seks jest a i tak cąży nie ma to nie będę szczać na ten papier

No to lipa. A fajna praca się zapowiadała (absurdalnie to brzmi w Twojej branży)? ;)
Tak, wyższe stanowisko więc życzyłam sobie wyższe wynagrodzenie. Końcem końców zaproponowali 1000 pln wyższe niż mam tutaj, ale praca 100% stacjonarna więc to przejeżdżę na paliwo. Na razie się upieram przy swojej kwocie i zobaczymy.

Tak, wyższe stanowisko więc życzyłam sobie wyższe wynagrodzenie. Końcem końców zaproponowali 1000 pln wyższe niż mam tutaj, ale praca 100% stacjonarna więc to przejeżdżę na paliwo. Na razie się upieram przy swojej kwocie i zobaczymy.
To trzymam kciuki, żeby się zgodzili :) Nie dość, że branża wielce chooyowa to jeszcze żydzą! :D

Załączniki

• IMG_9074.png
    IMG_9074.png
    372,4 KB · Wyświetleń: 57
wyjaśnijcie mi po co oni tak się trzymają tej pracy stacjonarnej. Ja rozumiem, jakieś spotkania z klientami etc, ale np ja swoją pracę mogę zrobić 100 proecent z domu, maż tak samo a i tak musimy jeździć. Po co?

reklama
Do góry