Tralalala25
Fanka BB :)
haha, prr szalonamam wpisywać ciążę czy czekamy do bety?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
haha, prr szalonamam wpisywać ciążę czy czekamy do bety?
byłam, odświeżam, do 15 ma byćNo i super. Byłaś na becie już?
to jest jeszcze czas na dwie krechy! poranny juz w koszuO kurka widać - megaaa t
To u mnie pewnie nic z tego cyklu nie będzie bo ja ovu przypuszczalnie 15 dc i mam 25 dc. A pokaż ten poranny, co na nim było widać.
A czemu Ty jeszcze nie na lutowych mamach?O Boziuuu Czuję podekscytowanie
Ok dam znać tutaj w takim razie jak coś ciekawego będzie jeśli chodzi o paradę smoków to jestem pechowa, bo za każdym razem jak byłam to padało… ale teraz weekend zapowiada się piękny i słoneczny!
Aż zastanawiam się nad umyciem okien i wypraniem firanek…. Jak pierzecie firanki to wieszacie je mokre żeby się same rozprostowały? Czy prasujecie albo suszycie w suszarce?
Jestem tam Ale czytam Was, czekam aż tam zawitacie xd Mało się dzieje na tamtym wątku Nuda, nie ma z kim pisać o kupie i pierdołachA czemu Ty jeszcze nie na lutowych mamach?
To powinno się nazywać nudne mamusie a nie lutowe ale w sumie zaraz tam dołączymy to nie ma sensu zmieniaćJestem tam Ale czytam Was, czekam aż tam zawitacie xd Mało się dzieje na tamtym wątku Nuda, nie ma z kim pisać o kupie i pierdołach
Jestem tam Ale czytam Was, czekam aż tam zawitacie xd Mało się dzieje na tamtym wątku Nuda, nie ma z kim pisać o kupie i pierdołach