LadyCaro
Fanka BB :)
jakby jeszcze jakiś efekt był. A mój Stary żarł te suple a wyniki słabe dalej.Ja też skroiłam do minimum te tabsy, bo te stówy wydawane w aptece co miesiąc to była przeginka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jakby jeszcze jakiś efekt był. A mój Stary żarł te suple a wyniki słabe dalej.Ja też skroiłam do minimum te tabsy, bo te stówy wydawane w aptece co miesiąc to była przeginka
No u mnie suple jajowodu nie udróżnia, a wszystko inne działa, więc ten sam wniosekjakby jeszcze jakiś efekt był. A mój Stary żarł te suple a wyniki słabe dalej.
ja po prostu patrzyłam na dawki i kupowałam największąA macie do polecenia jakąś l-karnitynę dla chłopa? w celu oczywiście poprawy parametrów bo chciałabym dorzucić trochę
O kurka widać - megaaa t@Bolilol wjechałaś mi na ambicję, siknęłam na premom no i widać bardziej niż rano
No i super. Byłaś na becie już?@Bolilol wjechałaś mi na ambicję, siknęłam na premom no i widać bardziej niż rano