reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
No i za jakieś 2 miesiace Stary powtarza badania nasienia, to zobaczymy, czy się pogorszy czy nie. W Egipcie pił driny, palił, więc nic dobrego się nie spodziewam. Ale już mi wszystko jedno. Jakie by nie były te wyniki i tak nic z tego.

A macie do polecenia jakąś l-karnitynę dla chłopa? 😅 w celu oczywiście poprawy parametrów bo chciałabym dorzucić trochę

Dziewczyny ja mam dziś doła 🥺 Do wczoraj jeszcze jakoś wierzyłam w ten cykl ale dziś zadałam sobie pytanie jakim cudem teraz ma się udać skoro nie udawało się przez lat.. Już nawet zaczęłam się zastanawiać czy po ovitrelle pękł mi pęcherzyk mimo że zawsze pękał nawet naturalnie. Wczoraj trzonowałam i strasznie mnie bolał prawy jajnik a rano wzięłam dupka.. Rozmawialiśmy z mężem że to chyba nasz ostatni cykl i trzeba zacząć podchody do in vitro. Przeraża mnie myśl szukania kliniki i tych wszystkich badań 🥺 Miałam się zresetować w weekend na działce a tu k@rwa deszcz i ludzie w kurtkach, no jprd 🤦‍♀️ Jedyny plus tej pogody jest taki że przez 8h w robocie nie będę musiała oglądać przez okno ciężarnych i mamusiek z wózkami..

@Bolilol wjechałaś mi na ambicję, siknęłam na premom no i widać bardziej niż rano :)

Załączniki

• IMG_5080.jpeg
    IMG_5080.jpeg
    89,5 KB · Wyświetleń: 163
reklama
Do góry