reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Ok :) dam znać tutaj w takim razie jak coś ciekawego będzie :) jeśli chodzi o paradę smoków to jestem pechowa, bo za każdym razem jak byłam to padało… ale teraz weekend zapowiada się piękny i słoneczny!

Aż zastanawiam się nad umyciem okien i wypraniem firanek…. Jak pierzecie firanki to wieszacie je mokre żeby się same rozprostowały? Czy prasujecie albo suszycie w suszarce?
Jestem leniem i wieszam mokre 🤣🤣
Nie cierpię prasowania firanek, starczy mi że muszę u tesciowej to robić...

reklama
Ok :) dam znać tutaj w takim razie jak coś ciekawego będzie :) jeśli chodzi o paradę smoków to jestem pechowa, bo za każdym razem jak byłam to padało… ale teraz weekend zapowiada się piękny i słoneczny!

Aż zastanawiam się nad umyciem okien i wypraniem firanek…. Jak pierzecie firanki to wieszacie je mokre żeby się same rozprostowały? Czy prasujecie albo suszycie w suszarce?
nie wiem, bo wszystko pierze i prasuje mój Stary :D ale wydaje mi się, że prasuje i wiesza suche.

Chyba tez pójdę na łatwiznę i powieszę mokre. A raczej poproszę starego żeby powiesił, bo po 5 żabkach mi ręce odpadną :D

Jakie suple zostawiasz ? :)
kwas foliowy metylowany, b12 metylowana, D4000j i omega 3 :)
a mój mąż z pojedynczych supli wraca na mieszankę TenFertilOn.
Za dużo hajsu na to szło, efektów brak :p

kwas foliowy metylowany, b12 metylowana, D4000j i omega 3 :)
a mój mąż z pojedynczych supli wraca na mieszankę TenFertilOn.
Za dużo hajsu na to szło, efektów brak :p
Też wyznaje zasadę, że lepiej mniej i dopasowane konkretnie do braków niż wszystko jak leci. My właśnie zrobiliśmy sobie analizę finansową i jesteśmy przerażeni jak bardzo we dwójkę rozpierdzielamy hajs, na te "apteczne" rzeczy też szła fortuna, więc też ograniczyłam suple i tylko te dla zdrowia ogólnego biorę :)

Zasze prasuje

Ja też prasuje, godzina nie moja😬

Też wyznaje zasadę, że lepiej mniej i dopasowane konkretnie do braków niż wszystko jak leci. My właśnie zrobiliśmy sobie analizę finansową i jesteśmy przerażeni jak bardzo we dwójkę rozpierdzielamy hajs, na te "apteczne" rzeczy też szła fortuna, więc też ograniczyłam suple i tylko te dla zdrowia ogólnego biorę :)
no ja na szczęście nie jestem typem rozrzutnika. Ale u nas idzie dużo hajsu na jedzenie na mieście... z drugiej strony jakąś przyjmność od życia chcę mieć. A nie wszystko ładować w suple i lekarzy. Chociaż teraz już w lekarzy nie ładuje

reklama
no ja na szczęście nie jestem typem rozrzutnika. Ale u nas idzie dużo hajsu na jedzenie na mieście... z drugiej strony jakąś przyjmność od życia chcę mieć. A nie wszystko ładować w suple i lekarzy. Chociaż teraz już w lekarzy nie ładuje
Ja też skroiłam do minimum te tabsy, bo te stówy wydawane w aptece co miesiąc to była przeginka 😬

Do góry