reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Ok :) dam znać tutaj w takim razie jak coś ciekawego będzie :) jeśli chodzi o paradę smoków to jestem pechowa, bo za każdym razem jak byłam to padało… ale teraz weekend zapowiada się piękny i słoneczny!

Aż zastanawiam się nad umyciem okien i wypraniem firanek…. Jak pierzecie firanki to wieszacie je mokre żeby się same rozprostowały? Czy prasujecie albo suszycie w suszarce?
Jestem leniem i wieszam mokre 🤣🤣
Nie cierpię prasowania firanek, starczy mi że muszę u tesciowej to robić...

reklama
Ok :) dam znać tutaj w takim razie jak coś ciekawego będzie :) jeśli chodzi o paradę smoków to jestem pechowa, bo za każdym razem jak byłam to padało… ale teraz weekend zapowiada się piękny i słoneczny!

Aż zastanawiam się nad umyciem okien i wypraniem firanek…. Jak pierzecie firanki to wieszacie je mokre żeby się same rozprostowały? Czy prasujecie albo suszycie w suszarce?
nie wiem, bo wszystko pierze i prasuje mój Stary :D ale wydaje mi się, że prasuje i wiesza suche.

Chyba tez pójdę na łatwiznę i powieszę mokre. A raczej poproszę starego żeby powiesił, bo po 5 żabkach mi ręce odpadną :D

Jakie suple zostawiasz ? :)
kwas foliowy metylowany, b12 metylowana, D4000j i omega 3 :)
a mój mąż z pojedynczych supli wraca na mieszankę TenFertilOn.
Za dużo hajsu na to szło, efektów brak :p

kwas foliowy metylowany, b12 metylowana, D4000j i omega 3 :)
a mój mąż z pojedynczych supli wraca na mieszankę TenFertilOn.
Za dużo hajsu na to szło, efektów brak :p
Też wyznaje zasadę, że lepiej mniej i dopasowane konkretnie do braków niż wszystko jak leci. My właśnie zrobiliśmy sobie analizę finansową i jesteśmy przerażeni jak bardzo we dwójkę rozpierdzielamy hajs, na te "apteczne" rzeczy też szła fortuna, więc też ograniczyłam suple i tylko te dla zdrowia ogólnego biorę :)

Zasze prasuje

Ja też prasuje, godzina nie moja😬

Też wyznaje zasadę, że lepiej mniej i dopasowane konkretnie do braków niż wszystko jak leci. My właśnie zrobiliśmy sobie analizę finansową i jesteśmy przerażeni jak bardzo we dwójkę rozpierdzielamy hajs, na te "apteczne" rzeczy też szła fortuna, więc też ograniczyłam suple i tylko te dla zdrowia ogólnego biorę :)
no ja na szczęście nie jestem typem rozrzutnika. Ale u nas idzie dużo hajsu na jedzenie na mieście... z drugiej strony jakąś przyjmność od życia chcę mieć. A nie wszystko ładować w suple i lekarzy. Chociaż teraz już w lekarzy nie ładuje

reklama
no ja na szczęście nie jestem typem rozrzutnika. Ale u nas idzie dużo hajsu na jedzenie na mieście... z drugiej strony jakąś przyjmność od życia chcę mieć. A nie wszystko ładować w suple i lekarzy. Chociaż teraz już w lekarzy nie ładuje
Ja też skroiłam do minimum te tabsy, bo te stówy wydawane w aptece co miesiąc to była przeginka 😬

Do góry