Kasienkaol
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie mówiąc już o tym, ze np na jednym teście będzie pik a drugi z tych samych sików blady jak doopa. I czemu tu wierzyć.A nie masz jak podskoczyć na usg żeby sprawdzić czy owu już była?
Ja jednak uważam, że to tylko kawałek papieru. Zdarzało się, że testy u mnie nic nie pokazały, a owulacje potwierdziłam monitoringiem. Niektórym dziewczynom pozytywne testy potrafiły wychodzić od owulacji praktycznie do samego okresu.
Edit dziewczyny dobrze piszą dla mnie pik 3 od lewej.
W Premom fajnie się wrzuca zdjęcia i apka sama wyłapuje PIKWłaśnie myślałam, że pik, ale chciałam się upewnić, że potem jeszcze nie pociemnieje. Dlatego robiłam dalej... szczerze mówiąc z chęcią przestanę na nie sikać bo się martwię o chłopa, że zacznie uciekać na mój widok... seksowne piżamki już mi się kończą!
U Ciebie bym uznała pik 14dc 22.06 o 10.22Moje pozytywy.
E no w maju nawet na tych chujowych Horienach pokazałam, że PIK wyłapują, a gorszych testów juz nie manie mówiąc już o tym, ze np na jednym teście będzie pik a drugi z tych samych sików blady jak doopa. I czemu tu wierzyć.
My przerabialiśmy temat chrzcin itp. przed rozpoczęciem starań. Znajomy wtedy pod presją rodziny ochrzcił dzieciaka, więc jakoś tak temat się wywiązał. I ku mojemu ogromnemu zdziwieniu mój chłop stwierdził, że on chciałby ochrzcić dziecko! Byłam w totalnym szoku początkowo, bo my jesteśmy ateistami, więc sama rozmowa wydała mi się durna i bezsensowna, a co dopiero fakt, że chłop chce chrzcić ewentualne dziecko. I jego argument był właśnie taki, że to tradycja i dzieciak może być wyśmiewany przez rówieśników itp. Na szczęście szybko udało mi się wybić mu ten pomysł z głowy. Ale jak widzicie stworzyły nam się poważniejsze problemy niż chrzest potencjalnego dziecioradobry temat na 666 strone xd w Twoim wypadku nie ma niekonsekwencji, bo Ty wierzysz, modlisz sie i dla Ciebie pewnie ten sakrament ma jakies znaczenie, a ja mowie o ludziach, ktorzy sa totalnie przeciwko kosciolowi a chrzcza dzieci ‚dla babci’ albo ‚bo bedzie wykluczone przez rowiesnikow bo nie bedzie na religie chodzic w przyszlosci’, no to jakas totalna bzdura jest, taki istotny temat w zyciu czlowieka a decyzje podejmowane totalnie bezmyslnie
Nie wiem, dziś leciałam w kulki bo byłam na 2 etapie rekrutacji. Ale jednak zaczynają kombinować z wynagrodzeniem więc już raczej odmówię headhunterce@Brownie1992 jak tam zapierdol w robocie? Ja właśnie na dzisiaj skończyłam
No to lipa. A fajna praca się zapowiadała (absurdalnie to brzmi w Twojej branży)?Nie wiem, dziś leciałam w kulki bo byłam na 2 etapie rekrutacji. Ale jednak zaczynają kombinować z wynagrodzeniem więc już raczej odmówię headhunterce