reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Dziewczynyyyy... od trzech dni (na moje oko) utrzymuje mi się pik na testach... mój chłop już wysiada 🤣🤣🤣 trzonujemy prawie codziennie od 4 dc, bo cykle mi się rozregulowały... skoro wcześniejszy był o tydzień wydłużony to założyłam, że ten może być o tyle krótszy. (Sprawdziłam kalendarzyk. Dwa razy wydłużył mi się cykl o 4 dni i następny okres był wtedy szybciej). Teraz jest 20 dc, a mąż ostatnio dużo pracuje fizycznie... I już mi chłop wysiada po maratonie!! Mam trzonować dalej? Jak myślicie? Czy miałyście tak, że pik utrzymywał się długo?

Edit: niestety nie mierzę temperatury

reklama
Dziewczynyyyy... od trzech dni (na moje oko) utrzymuje mi się pik na testach... mój chłop już wysiada 🤣🤣🤣 trzonujemy prawie codziennie od 4 dc, bo cykle mi się rozregulowały... skoro wcześniejszy był o tydzień wydłużony to założyłam, że ten może być o tyle krótszy. (Sprawdziłam kalendarzyk. Dwa razy wydłużył mi się cykl o 4 dni i następny okres był wtedy szybciej). Teraz jest 20 dc, a mąż ostatnio dużo pracuje fizycznie... I już mi chłop wysiada po maratonie!! Mam trzonować dalej? Jak myślicie? Czy miałyście tak, że pik utrzymywał się długo?

A masz zdjęcia tych testów? 😁

dlatego nie rozmawiam.
Ja w ogóle nie lubię dyskutować, seiro nie potrzebuję nikogo do niczego przekonywać i nie chce być do niczego przekonywana.
Wiecie, ja mieszkam z rodzicami (w sensie w jednym domu, ale dwa oddzielne gospodarstwa domowe, mieszkania etc).
No i to są złoci ludzi, robią wszystko, zeby nam się dobrze zyło. Więc po prostu sie unika drażliwych tematów. Bo niestety oni są tak skrajni, ze to aż boli.
Przybijam piątkę w temacie dyskutowania

A masz zdjęcia tych testów? 😁
Zgodnie z mężem uważamy, że trzeci od dołu jest najmocniejszy, ale potem też testowa i kontrolna są jednakowo wybarwione. Także jakby nadal pozytyw

Załączniki

• 20230626_204419.jpg
    20230626_204419.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 96
  • 20230626_204441.jpg
    20230626_204441.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 93
a to jak do Was przychodzi to nie widzi, ze tego nie ma? :D
Moja mama też czasem mi kupuje takie rzeczy, ale najczęścikej konsultuje ze mną
Przychodzi do nas 2/3 razy na rok jak maly ma urodziny albo musi sie nim zając.😂😂😂

5 od prawej jest pozytywny, ale bez szału reszta negtywna, od kiedy je robisz?

A nie masz jak podskoczyć na usg żeby sprawdzić czy owu już była?
Ja jednak uważam, że to tylko kawałek papieru. Zdarzało się, że testy u mnie nic nie pokazały, a owulacje potwierdziłam monitoringiem. Niektórym dziewczynom pozytywne testy potrafiły wychodzić od owulacji praktycznie do samego okresu.
Edit dziewczyny dobrze piszą dla mnie pik 3 od lewej.

reklama
Wg mnie pik był trzeci od lewej strony ten najmocniejszy. Wgl po pozytywnym piku juz nie wykonuje się testow🤷‍♀️
Właśnie myślałam, że pik, ale chciałam się upewnić, że potem jeszcze nie pociemnieje. Dlatego robiłam dalej... szczerze mówiąc z chęcią przestanę na nie sikać 🤣 bo się martwię o chłopa, że zacznie uciekać na mój widok... seksowne piżamki już mi się kończą!

Do góry