reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Dziewczynyyyy... od trzech dni (na moje oko) utrzymuje mi się pik na testach... mój chłop już wysiada 🤣🤣🤣 trzonujemy prawie codziennie od 4 dc, bo cykle mi się rozregulowały... skoro wcześniejszy był o tydzień wydłużony to założyłam, że ten może być o tyle krótszy. (Sprawdziłam kalendarzyk. Dwa razy wydłużył mi się cykl o 4 dni i następny okres był wtedy szybciej). Teraz jest 20 dc, a mąż ostatnio dużo pracuje fizycznie... I już mi chłop wysiada po maratonie!! Mam trzonować dalej? Jak myślicie? Czy miałyście tak, że pik utrzymywał się długo?

Edit: niestety nie mierzę temperatury

reklama
Dziewczynyyyy... od trzech dni (na moje oko) utrzymuje mi się pik na testach... mój chłop już wysiada 🤣🤣🤣 trzonujemy prawie codziennie od 4 dc, bo cykle mi się rozregulowały... skoro wcześniejszy był o tydzień wydłużony to założyłam, że ten może być o tyle krótszy. (Sprawdziłam kalendarzyk. Dwa razy wydłużył mi się cykl o 4 dni i następny okres był wtedy szybciej). Teraz jest 20 dc, a mąż ostatnio dużo pracuje fizycznie... I już mi chłop wysiada po maratonie!! Mam trzonować dalej? Jak myślicie? Czy miałyście tak, że pik utrzymywał się długo?

A masz zdjęcia tych testów? 😁

dlatego nie rozmawiam.
Ja w ogóle nie lubię dyskutować, seiro nie potrzebuję nikogo do niczego przekonywać i nie chce być do niczego przekonywana.
Wiecie, ja mieszkam z rodzicami (w sensie w jednym domu, ale dwa oddzielne gospodarstwa domowe, mieszkania etc).
No i to są złoci ludzi, robią wszystko, zeby nam się dobrze zyło. Więc po prostu sie unika drażliwych tematów. Bo niestety oni są tak skrajni, ze to aż boli.
Przybijam piątkę w temacie dyskutowania

A masz zdjęcia tych testów? 😁
Zgodnie z mężem uważamy, że trzeci od dołu jest najmocniejszy, ale potem też testowa i kontrolna są jednakowo wybarwione. Także jakby nadal pozytyw

Załączniki

• 20230626_204419.jpg
    20230626_204419.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 92
  • 20230626_204441.jpg
    20230626_204441.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 89
a to jak do Was przychodzi to nie widzi, ze tego nie ma? :D
Moja mama też czasem mi kupuje takie rzeczy, ale najczęścikej konsultuje ze mną
Przychodzi do nas 2/3 razy na rok jak maly ma urodziny albo musi sie nim zając.😂😂😂

5 od prawej jest pozytywny, ale bez szału reszta negtywna, od kiedy je robisz?

A nie masz jak podskoczyć na usg żeby sprawdzić czy owu już była?
Ja jednak uważam, że to tylko kawałek papieru. Zdarzało się, że testy u mnie nic nie pokazały, a owulacje potwierdziłam monitoringiem. Niektórym dziewczynom pozytywne testy potrafiły wychodzić od owulacji praktycznie do samego okresu.
Edit dziewczyny dobrze piszą dla mnie pik 3 od lewej.

reklama
Wg mnie pik był trzeci od lewej strony ten najmocniejszy. Wgl po pozytywnym piku juz nie wykonuje się testow🤷‍♀️
Właśnie myślałam, że pik, ale chciałam się upewnić, że potem jeszcze nie pociemnieje. Dlatego robiłam dalej... szczerze mówiąc z chęcią przestanę na nie sikać 🤣 bo się martwię o chłopa, że zacznie uciekać na mój widok... seksowne piżamki już mi się kończą!

Do góry