reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
A tak z ciekawości są jakieś zalecenie, co do tego czasu "oczekiwania na zagnieżdżenie"? Oprócz tego, żeby nie zwariować?:D Czy proponują, by na spokojnie? Czy aktywnie właśnie? Czy be znaczenia?
Ja np dziś umeczyłam się po pachy... 😄😉😆 sprzątałam i ogarniałam poddasze, bo jutro facet od schodów ma wpaść i zebrać pomiary, by przygotować projekt . Jestem taka zmęczona, że dzisiejszy seks musi skończyć się CIONSZEM nie ma wyboru 🤣🤣🤣

Ja też bez firanek, ale mojej mamie się podoba. Aż dziwne, bo ona właśnie większość życia "a co ludzie powiedzą". 😅 Jak zaczyna tego typu teksty, to kończę w sekundę tekstem, że mnie to zupełnie nie interesuje i mogą sobie myśleć, co chcą. Jestem totalnym przeciwieństwem mojej matki w takich kwestiach. Ona w ogóle jest strasznie ciekawska i żyje życiem innych, przeżywa, komentuje, a mnie to strasznie denerwuje.
Za to moja mówi, że ma w doopie co ludzie powiedzą o sobie, że zostało jej trochę jeszcze życia i będzie spełniać swoje malutkie marzenia i ja jej kibicuje na całego w tym. 😆🤣 Też firan w salonie nie mam tylko plisy a reszta pokoi firaneczki ale dekoracyjne, nie zakrywające 😁😁😁

reklama
Do góry