reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Ja też się rozglądam. 😊
Biorę pod uwagę Krakovi, albo Artvimed
Jakoś ten Parens do mnie nie przemawia
Ta Krakovi chyba nowa jest co nie? Ja mam arvimed najbliżej...
W parens mój mąż chodzi do androloga w sumie, ale marudzi. Z 2 strony on na każdego lekarza marudzi, więc dziele przez 2 😜
Kurczę ja mam Parensa rzut beretem i wstepnie nad nim się zastanawiałam. Mąż robił tam badanie nasienia i miał wizytę u androloga i był zadowolony.
Ale, jutro w Krk jest bezpłatna konferencja Plodnosciowa i będą wykłady specjalistów z Parensa, Krakovi i Artimeda, to moze akurat czegos więcej o innych klinikach się dowiem i inny wyjdzie na prowadzenie :)
Aa tak, wrzucałam to kiedys tu. Ale szczerze to jestem trochę nie na siłach żeby tam iść.

reklama
Kurczę ja mam Parensa rzut beretem i wstepnie nad nim się zastanawiałam. Mąż robił tam badanie nasienia i miał wizytę u androloga i był zadowolony.
Ale, jutro w Krk jest bezpłatna konferencja Plodnosciowa i będą wykłady specjalistów z Parensa, Krakovi i Artimeda, to moze akurat czegos więcej o innych klinikach się dowiem i inny wyjdzie na prowadzenie :)
Jeszcze jest Anna Knafel z TPF fertility
Też ją polecają. Chyba ma być jutro na wykładach też.

Niby tak ale z drugiej strony jak już mam gdzieś iść, to po to aby robić wszystkie te badania ciążowe na NFZ, bo to też któryś tysiak za coś co mi się należy. 🤷🏼‍♀️ Właśnie dlatego mam trochę uraz, bo poprzednio gościu bardzo mało badań mi zlecił, w sumie to mnie zlał. A ten podobno w drugą stronę, podobno bardzo dużo badań zleca. A z drugiej strony mam swoją gin prywatnie, która już trochę mnie poznała, ale jednocześnie średnio była zadowolona że chodzę do dwóch lekarzy jednocześnie. 😐
A ja jak przez jakiś czas chodziłam do dwóch, to nic nie mówiłam. To moja sprawa

W parens mój mąż chodzi do androloga w sumie, ale marudzi. Z 2 strony on na każdego lekarza marudzi, więc dziele przez 2 😜

Aa tak, wrzucałam to kiedys tu. Ale szczerze to jestem trochę nie na siłach żeby tam iść.
Chyba Krakovi jest mniej popularna, ale jest tam lekarz z Tarnowa, którego tez mocno polecają. Chociaż teraz robia in vitro z tego programu dla mieszkańców Krakowa. Ten lekarz też ma być jutro na wykładach. Mąż tam robił badanie nasienia i zadowolony.

Tak tak, z Twojego posta się o tym dowiedziałam właśnie :) dzięki! Ja się przejdę z mężem, niech się chłop troszkę osłucha i doedukuje. Ale jak jak najbardziej rozumiem… jakbyś chciała jednak jakaś relacje z któregoś z wykładów to daj znać na priv :)

Tak tak, z Twojego posta się o tym dowiedziałam właśnie :) dzięki! Ja się przejdę z mężem, niech się chłop troszkę osłucha i doedukuje. Ale jak jak najbardziej rozumiem… jakbyś chciała jednak jakaś relacje z któregoś z wykładów to daj znać na priv :)
Ja poproszę relacje. 😊Wybrałabym się, ale niestety mam kurs 😐

Faktycznie ja bym skonsultowała jak to na nfz. Piszą że zleca dużo badan. Ale rzeczywiście ciąży bym u niego nie prowadziła.
To zobaczę, postaram się jeszcze w tym miesiącu do niego umówić. Chce właśnie kogoś, kto będzie zlecać sporo badań, a ewentualne nieprzyjemne uwagi czy coś puszczę mimo uszu 😐
A ja jak przez jakiś czas chodziłam do dwóch, to nic nie mówiłam. To moja sprawa
Tak muszę zrobić, mieć ewentualnie dwie osobne karty ciąży i tyle 🤷🏼‍♀️

Wrzuć czy cos ciekawego będzie:) ja i @Brownie1992 plus myślę że inne dziewczyny tez docenimy ;)

Ja zamiast na to przejdę się chyba na paradę smoków 🤣🤣

reklama
Wrzuć czy cos ciekawego będzie:) ja i @Brownie1992 plus myślę że inne dziewczyny tez docenimy ;)

Ja zamiast na to przejdę się chyba na paradę smoków 🤣🤣
Ok :) dam znać tutaj w takim razie jak coś ciekawego będzie :) jeśli chodzi o paradę smoków to jestem pechowa, bo za każdym razem jak byłam to padało… ale teraz weekend zapowiada się piękny i słoneczny!

Aż zastanawiam się nad umyciem okien i wypraniem firanek…. Jak pierzecie firanki to wieszacie je mokre żeby się same rozprostowały? Czy prasujecie albo suszycie w suszarce?

Do góry