reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Ja też się rozglądam. 😊
Biorę pod uwagę Krakovi, albo Artvimed
Jakoś ten Parens do mnie nie przemawia
Ta Krakovi chyba nowa jest co nie? Ja mam arvimed najbliżej...
W parens mój mąż chodzi do androloga w sumie, ale marudzi. Z 2 strony on na każdego lekarza marudzi, więc dziele przez 2 😜
Kurczę ja mam Parensa rzut beretem i wstepnie nad nim się zastanawiałam. Mąż robił tam badanie nasienia i miał wizytę u androloga i był zadowolony.
Ale, jutro w Krk jest bezpłatna konferencja Plodnosciowa i będą wykłady specjalistów z Parensa, Krakovi i Artimeda, to moze akurat czegos więcej o innych klinikach się dowiem i inny wyjdzie na prowadzenie :)
Aa tak, wrzucałam to kiedys tu. Ale szczerze to jestem trochę nie na siłach żeby tam iść.

reklama
Kurczę ja mam Parensa rzut beretem i wstepnie nad nim się zastanawiałam. Mąż robił tam badanie nasienia i miał wizytę u androloga i był zadowolony.
Ale, jutro w Krk jest bezpłatna konferencja Plodnosciowa i będą wykłady specjalistów z Parensa, Krakovi i Artimeda, to moze akurat czegos więcej o innych klinikach się dowiem i inny wyjdzie na prowadzenie :)
Jeszcze jest Anna Knafel z TPF fertility
Też ją polecają. Chyba ma być jutro na wykładach też.

Niby tak ale z drugiej strony jak już mam gdzieś iść, to po to aby robić wszystkie te badania ciążowe na NFZ, bo to też któryś tysiak za coś co mi się należy. 🤷🏼‍♀️ Właśnie dlatego mam trochę uraz, bo poprzednio gościu bardzo mało badań mi zlecił, w sumie to mnie zlał. A ten podobno w drugą stronę, podobno bardzo dużo badań zleca. A z drugiej strony mam swoją gin prywatnie, która już trochę mnie poznała, ale jednocześnie średnio była zadowolona że chodzę do dwóch lekarzy jednocześnie. 😐
A ja jak przez jakiś czas chodziłam do dwóch, to nic nie mówiłam. To moja sprawa

W parens mój mąż chodzi do androloga w sumie, ale marudzi. Z 2 strony on na każdego lekarza marudzi, więc dziele przez 2 😜

Aa tak, wrzucałam to kiedys tu. Ale szczerze to jestem trochę nie na siłach żeby tam iść.
Chyba Krakovi jest mniej popularna, ale jest tam lekarz z Tarnowa, którego tez mocno polecają. Chociaż teraz robia in vitro z tego programu dla mieszkańców Krakowa. Ten lekarz też ma być jutro na wykładach. Mąż tam robił badanie nasienia i zadowolony.

Tak tak, z Twojego posta się o tym dowiedziałam właśnie :) dzięki! Ja się przejdę z mężem, niech się chłop troszkę osłucha i doedukuje. Ale jak jak najbardziej rozumiem… jakbyś chciała jednak jakaś relacje z któregoś z wykładów to daj znać na priv :)

Tak tak, z Twojego posta się o tym dowiedziałam właśnie :) dzięki! Ja się przejdę z mężem, niech się chłop troszkę osłucha i doedukuje. Ale jak jak najbardziej rozumiem… jakbyś chciała jednak jakaś relacje z któregoś z wykładów to daj znać na priv :)
Ja poproszę relacje. 😊Wybrałabym się, ale niestety mam kurs 😐

Faktycznie ja bym skonsultowała jak to na nfz. Piszą że zleca dużo badan. Ale rzeczywiście ciąży bym u niego nie prowadziła.
To zobaczę, postaram się jeszcze w tym miesiącu do niego umówić. Chce właśnie kogoś, kto będzie zlecać sporo badań, a ewentualne nieprzyjemne uwagi czy coś puszczę mimo uszu 😐
A ja jak przez jakiś czas chodziłam do dwóch, to nic nie mówiłam. To moja sprawa
Tak muszę zrobić, mieć ewentualnie dwie osobne karty ciąży i tyle 🤷🏼‍♀️

Wrzuć czy cos ciekawego będzie:) ja i @Brownie1992 plus myślę że inne dziewczyny tez docenimy ;)

Ja zamiast na to przejdę się chyba na paradę smoków 🤣🤣

reklama
Wrzuć czy cos ciekawego będzie:) ja i @Brownie1992 plus myślę że inne dziewczyny tez docenimy ;)

Ja zamiast na to przejdę się chyba na paradę smoków 🤣🤣
Ok :) dam znać tutaj w takim razie jak coś ciekawego będzie :) jeśli chodzi o paradę smoków to jestem pechowa, bo za każdym razem jak byłam to padało… ale teraz weekend zapowiada się piękny i słoneczny!

Aż zastanawiam się nad umyciem okien i wypraniem firanek…. Jak pierzecie firanki to wieszacie je mokre żeby się same rozprostowały? Czy prasujecie albo suszycie w suszarce?

Do góry