reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Te suplementy poprawiające płodność są ekstremalnie drogie, szczególnie męskie. A 180 kapsułek to na ile dni wystarczy?
wygląda na to, że na 60 dni. Ale kurde!!! Żeby to jeszcze zawsze pomagało, a wiemy doskonale, że z tym tez loteria. To smutne, że koncerny zwietrzyły biznes na nas, nieszczęśliwcach😠

wygląda na to, że na 60 dni. Ale kurde!!! Żeby to jeszcze zawsze pomagało, a wiemy doskonale, że z tym tez loteria. To smutne, że koncerny zwietrzyły biznes na nas, nieszczęśliwcach😠
no, u nas lata brania supli, każdego składnika propłodnościowego oddzielnie i co? Jajco xD więc odstawiliśmy to w pisdu

Też właśnie o tym sobie pomyślałam, że pragnienie dziecka nie ma ceny i często jest się w stanie przeznaczyć każdą kwotę

Jeszcze w środę zrobię przyrost, ale kalkulator internetowy mówi tak:

Twój średni dwudniowy przyrost hormonu beta HCG to 19 mlU/ml (1051.5%).​

Beta HCG powinien zwiększać się mniej więcej o 66% co 48h.​

Bo było 45 h
Czuje się niczym wróżbitka 😎
Black Magic GIF

a jeszcze apropo "co ludzie powiedzą", to bardzo typowy tekst "kupiłabyś sboie coś do ubrania takiego, żeby do kościoła było" 😂
Moi rodzice to w ogóle jest temat rzeka, trochę śmiechu, ale trochę też przykre jest to, jak się zachowują nieraz.

reklama
Ja też bez firanek, ale mojej mamie się podoba. Aż dziwne, bo ona właśnie większość życia "a co ludzie powiedzą". 😅 Jak zaczyna tego typu teksty, to kończę w sekundę tekstem, że mnie to zupełnie nie interesuje i mogą sobie myśleć, co chcą. Jestem totalnym przeciwieństwem mojej matki w takich kwestiach. Ona w ogóle jest strasznie ciekawska i żyje życiem innych, przeżywa, komentuje, a mnie to strasznie denerwuje.

Do góry