Panda91
Fanka BB :)
Te suplementy poprawiające płodność są ekstremalnie drogie, szczególnie męskie. A 180 kapsułek to na ile dni wystarczy?Urwał nać, zszokowała mnie ta cena totalnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Te suplementy poprawiające płodność są ekstremalnie drogie, szczególnie męskie. A 180 kapsułek to na ile dni wystarczy?Urwał nać, zszokowała mnie ta cena totalnie
Jeszcze w środę zrobię przyrost, ale kalkulator internetowy mówi tak:noooo pieknie kochana juz oficjalnie gratuluję
Też nie mam i w moim domu rodzinnym też nie ma firanek ;D mama nigdy nie założyła - nie chciało jej się prać tego chyba nigdy. I to rozumiemJa nie mam firanek
wygląda na to, że na 60 dni. Ale kurde!!! Żeby to jeszcze zawsze pomagało, a wiemy doskonale, że z tym tez loteria. To smutne, że koncerny zwietrzyły biznes na nas, nieszczęśliwcachTe suplementy poprawiające płodność są ekstremalnie drogie, szczególnie męskie. A 180 kapsułek to na ile dni wystarczy?
no, u nas lata brania supli, każdego składnika propłodnościowego oddzielnie i co? Jajco xD więc odstawiliśmy to w pisduwygląda na to, że na 60 dni. Ale kurde!!! Żeby to jeszcze zawsze pomagało, a wiemy doskonale, że z tym tez loteria. To smutne, że koncerny zwietrzyły biznes na nas, nieszczęśliwcach
Też właśnie o tym sobie pomyślałam, że pragnienie dziecka nie ma ceny i często jest się w stanie przeznaczyć każdą kwotęwygląda na to, że na 60 dni. Ale kurde!!! Żeby to jeszcze zawsze pomagało, a wiemy doskonale, że z tym tez loteria. To smutne, że koncerny zwietrzyły biznes na nas, nieszczęśliwcach
Czuje się niczym wróżbitkaJeszcze w środę zrobię przyrost, ale kalkulator internetowy mówi tak:
Twój średni dwudniowy przyrost hormonu beta HCG to 19 mlU/ml (1051.5%).
Beta HCG powinien zwiększać się mniej więcej o 66% co 48h.
Bo było 45 h
Cieszy mnie to, że miałaś rację <3Czuje się niczym wróżbitka